image description
image description
image description

Παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου: «Φλόγα και Άνεμος»

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη  24 Ιουνίου στις 20.30 το βράδυ η παρουσίαση του βιβλίου  του δημοσιογράφου και συγγραφέα Στέφανου Δάνδολου  με τον τίτλο: «Φλόγα  και άνεμος».

Η παρουσίαση έγινε  στην αυλή του εστιατορίου «Κάππος έτσι» και τη διοργάνωση της παρουσίασης είχε  το  Κέντρο Τύπου Αίγινας.

Ο ίδιος ο συγγραφέας στενά δεμένος  με την Αίγινα θέλησε να ξεκινήσει την παρουσίαση του νέου του βιβλίου από το αγαπημένο του νησί, όπως είπε. Ο ίδιος μίλησε  για το βιβλίο που το χαρακτήρισε μυθιστόρημα εποχής και αναφέρθηκε στις πηγές του αλλά και στον τρόπο και τη διαδικασία γραφής αυτού του είδους βιβλίου. Δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια προτιμά αυτό το είδος μυθιστορήματος που απαιτεί έρευνα και μελέτη, κάτι που τον γυρίζει στα χρόνια  που άσκησε δημοσιογραφία.

Το μυθιστόρημα αναφέρεται στη θυελλώδη ερωτική σχέση του πολιτικού Γεωργίου Α. Παπανδρέου και της ηθοποιού Κυβέλης. Μια σχέση που καθόρισε τη ζωή τους, τις αποφάσεις και τις επιλογές τους. Ο συγγραφέας με γλαφυρότητα αλλά και συγκίνηση κάποιες στιγμές μίλησε για αυτή τη σχέση, για την εποχή και τις μεγάλες δυσκολίες της Ελλάδας αλλά και  για τις παράλληλες ιστορίες και παράπλευρα πρόσωπα  που συνδράμουν στη δράση  του μυθιστορήματος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κ. Στέλλα Πάσχα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν αρκετοί εκπαιδευτικοί καθώς και οι κυρίες Ελένη Κυπραίου και Άννα Γεραλή.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρειας Αττικής για τα έτη 2018-20», σας γνωστοποιούμε ότι ο 8ος κύκλος επίγειων εφαρμογών και ο 5ος κύκλο...

image descriptionΑίγινα

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε σήμερα 24 Ιουνίου 2020 Αναφορά στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, την επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων Κ...

image descriptionΑίγινα

  Προτάσεις  για την υγειονομική περίθαλψη στην Αίγινα καταθέτει με επιστολή του ο ιατρός κ. Νίκος Πουλάκης.   Κάνοντας μια σειρά  διαπιστώσεων τόσο με πληθυσμιακά στοιχεία  των νη...