ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ο Μανώλης Γλέζος στην Αίγινα

 

Οι Άγγλοι λένε  για κάποιους μεγάλους που πέρασαν από αυτή τη ζωή ότι ήταν : Larger than Life. Η φράση αυτή  ταιριάζει απόλυτα στον αιώνιο αγωνιστή, Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχο Απειράνθου Νάξου, Μανώλη Γλέζο.

 

 Ο μεγάλος αντιστασιακός  των χρόνων της Γερμανική Κατοχής, το ανύσταχτο πνεύμα, ο απροσκύνητος επαναστάτης έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου σε ηλικία 98 ετών.

 

Γράφονται πολλά και θα  γραφτούν ακόμα περισσότερα. Όμως αυτό που συγκλονίζει περισσότερο είναι οι φωτογραφίες από τη δράση του και κυρίως το ανάστημα του μέσα στην Ευρωβουλή.


Ο Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε συχνά  την Αίγινα, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, προσκεκλημένος της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει ομιλίες.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Ανέστη Κορνέζο και τη κ. Ειρήνη Κουνάδη για  τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν από την ομιλία  του  στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας στις 2 Νοεμβρίου του 2011. Θέμα  της ομιλίας  του  "Άμεση Δημοκρατία" προσκεκλημένος από τους "Αγαναχτισμένους της Αίγινας". 


Φωτογραφίες: Ειρήνη Κουνάδη 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

     Αίγινα 2 Απριλίου 2020   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   «Ενημέρωση σχετικά με τηλεφωνική συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς με άνοια και στους φροντιστές τους»   Σας γνωρίζουμε ότι,  από Δε...

image descriptionΑίγινα

  Στην κατεύθυνση  της από κοινού προσπάθειας για την  αντιμετώπιση της καθημερινότητας  στις μέρες  του κορονοϊού καταθέτει η παράταξη «Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα» σε Δελτίο τύπου...