image description
image description
image description

Κολονάκια έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας

O Δήμος Αίγινας υλοποιώντας ειλημμένη απόφασή του, τοποθέτησε κολονάκια στο πεζοδρόμιο επί της οδούς Μητροπόλεως στο  τμήμα ακριβώς έξω από τον Μητροπολιτικό ναό και το κτίριο  του Εϋνάρδειου. Στο σημείο αυτό πολλά αυτοκίνητα αλλά και μηχανές έβρισκαν την ευκαιρία να σταθμεύσουν στερώντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους πεζούς να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο.
Η τοποθέτηση αυτή βελτιώνει βεβαίως την κατάσταση και αποκαθιστά την τάξη όμως πολλοί εκφράζουν το φόβο, μήπως ελλείψει πάρκινγκ κάποιοι θελήσουν να σταθμεύουν επί  του δρόμου αποσπώντας σημαντικό μέρος από την κυκλοφορία  των διερχόμενων οχημάτων.
Όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Π. Κασιμάκης υπάρχει η βούληση τα κολονάκια αυτά  να αντικατασταθούν από κάγκελο ώστε το αποτέλεσμα να ταιριάζει αισθητικά με τα δύο ιστορικά κτίρια.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

  Οι Άγγλοι λένε  για κάποιους μεγάλους που πέρασαν από αυτή τη ζωή ότι ήταν : Larger than Life. Η φράση αυτή  ταιριάζει απόλυτα στον αιώνιο αγωνιστή, Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρ...