ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Αίγινας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Μια σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος Αίγινας με σκοπό την ενίσχυση των σεισμοπαθούντων της γειτονικής Αλβανίας. Σκοπός της πρωτοβουλίας, που υποστηρίζεται και από τη Διοίκηση του Λεουσείου Ιδρύματος, είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων που θα αποσταλούν στην Αλβανία.

Ακολουθεί  το Δελτίο  Τύπου το οποίο είναι γραμμένο και στην Αλβανική γλώσσα.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ  ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους, έχει προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες εκστρατεία Αλληλεγγύης με συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους πολίτες της Αλβανίας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση και περαιτέρω πληροφορίες. Το υλικό θα διανεμηθεί με την συνεργασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.

Με εκτίμηση 

Ο Δήμαρχος Αίγινας 

Γιάννης Ζορμπάς

 

MISION HUMANITAR PER NE SHQIPERI BASHKIA E EGJINES NE BASHKPUNIM ME INSTITUCIONET DHE SHOQATAT HUMANITARE ORGANIZON NE DITET E ARDHSHME MISION HUMANIZMI DHE NDIMA PER QYTETARET QE U PREKEN NGA TERMETI NE SHQIPERI NE DITET E ARDHSHME DO TE KETE INFORMACION ME TE HOLLESISHEM.

 

me vleresim

Kryetari i komunes Aegina

Janni Zorbas

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση Ζορμπά στη συνάντηση της ΠΕΔΑ με θέμα «Απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων στις πόλεις»Αίγινα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αίγινας Γιάννη Ζορμπά, μετά την πρωτοβουλία του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων τ...

Αίγινα: Ομιλία για το BullyingΑίγινα

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00  το απόγευμα πραγματοποιείται  στο Νεανικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αίγινα ομιλία από την κ. Αναστασία Μωραϊτάκη ψυχολόγο και συστημ...