ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"Ένας απρόσμενος έρωτας" στον κινηματογράφο Τιτίνα

Με την καινούργια ταινία : «Ένας απρόσμενος έρωτας – El amor menos pensado», συνεχίζει τις προβολές του ο κινηματογράφος "Τιτίνα" στο κέντρο της Αίγινας. 

Στοιχεία για  την ταινία:
Ταινία Α’ Προβολής με τους Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, κα. Αισθηματική Κομεντί

Λίγα λόγια  για την υπόθεση:

"Ο Marcos και η Ana είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Όταν ο μοναχογιός τους αποφασίζει να σπουδάσει στο εξωτερικό, το ζευγάρι μένει πίσω μόνο του, περνώντας μια υπαρξιακή κρίση, που τους οδηγεί στον χωρισμό. Απλά, εύκολα και ήσυχα, κοινή συναινέσει.
Η εργένικη ζωή φαντάζει γοητευτική στην αρχή, αλλά σύντομα αμφιβολίες και νέες ανάγκες θα προκύψουν. Ο Marcos και η Ana αρχίζουν να αναρωτιούνται για τον έρωτα,  την επιθυμία, την πίστη και παίρνουν μια απόφαση που θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές τους". 

Πρόγραμμα προβολών:

Πέμπτη  21 & Παρασκευή  22 /11 20.30 βραδινή
Σάββατο 23/11 18.30 απογευματινή & 20.30 βραδινή
Κυριακή  24/11 18.30 απογευματινή

Διαβάστε επίσης

Η  Γιώτα Στρωτού στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τους Greeks InstagrammersΑίγινα

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή της κ. Γιώτας Στρωτού,  μέλους του φωτογραφικού εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας"  στην έκθεση φωτογραφίας πο...

Συναυλία στο Λεούσειο Ίδρυμα Αίγινα

Συναυλία  αλληλεγγύης δίνει η Εστουδιαντίνα Αίγινας προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του καθημερινού συσσιτίου για απόρους στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αίγινας. Η συναυλί...