ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Kάλεσμα εθελοντών για το Λεούσειο Ίδρυμα

Ένα καινούργιο ξεκίνημα επιχειρεί ο π. Νικόλαος Σαββόπουλος ως υπεύθυνος  του συσσιτίου στο Λεούσειο Ίδρυμα Αίγινας. Ήδη πολλά  νέα πρόσωπα έχουν στελεχώσει  την προσπάθεια αυτή που στηρίζεται στην εθελοντική εργασία και προσφορά. Ας υπογραμμίσουμε ότι το συσσίτιο που προετοιμάζεται και διανέμεται σε απόρους συμπολίτες μας στο νησί είναι η μοναδική σοβαρή φιλανθρωπική προσπάθεια  που μετρά δεκαετίες  λειτουργίας στην Αίγινα και πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση. Για αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας


Ανακοίνωση - κάλεσμα προς τους φίλους του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος

 

Είναι γεγονός ότι στο Λεούσειο Ίδρυμα, εδώ και 28 χρόνια επιτελείται το πολύ σπουδαίο έργο της διακονίας των αναξιοπαθούντων αδελφών μας. Η ανιδιοτελής προσφορά και η θυσία που κάνουν οι εθελοντές και εθελόντριες, ώστε να μην λείπει το ημερήσιο γεύμα από το τραπέζι των ανήμπορων συνανθρώπων μας, είναι αξιέπαινη και αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Οφείλονται όμως επίσης και πολλές ευχαριστίες αλλά και η ευγνωμοσύνη μας προς όσους προσφέρουν ανώνυμα ή επώνυμα είτε τρόφιμα είτε χρήματα, με οποιαδήποτε αφορμή είτε εις μνήμην συγγενών τους.

Πρέπει να έχετε υπ΄ όψη σας ότι με την ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. Εφραίμ, αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στα παρακάτω:

1)      Στη συνεχή αύξηση της ποιότητας των προσφερόμενων γευμάτων.

2)      Στην εξασφάλιση άριστων συνθηκών υγιεινής στους χώρους μαγειρείου και αποθηκών.

3)      Στην κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων εργασίας των εθελοντών.

4)      Στην προμήθεια των απαραίτητων σύγχρονων εργαλείων μαγειρικής.

Σας καλούμε λοιπόν όλους εσάς, τους φίλους του συσσιτίου, να βοηθήσετε ώστε να συνδιαμορφώσουμε τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Εσείς μπορείτε να συνδράμετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε, είτε με είδη, είτε με χρήματα, είτε με την προσευχή σας και εμείς να εγγυηθούμε ότι η προσφορά σας θα πιάσει τόπο και θα μεταβιβαστεί πλήρως τους συνανθρώπους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας πρωϊνές ώρες στο τηλέφωνο 2297022676 και ρωτήστε μας να σας πούμε ποιες είναι οι ανάγκες μας, ήνα μας κάνετε προτάσεις και υποδείξεις βελτίωσης.

Οι νέοι υπεύθυνοι λειτουργίας του συσσιτίου είναι

Α. Υπεύθυνοι Διαχείρισης και προμήθειας υλικών: Οι κ. Παντελής Τσοτσορός και ο κ. Στέλιος Σαρρής.

Β. Υπεύθυνοι προγραμματισμού είδους γευμάτων: Οι π. Νεκτάριος Κουκούλης και κ. Σωκράτης Εμμανουήλ.

Γ. Υπεύθυνος προγράμματος μαγείρων και βοηθών: Ο διάκονος π.Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης.

Δ. Υπεύθυνη προγράμματος οδηγών και συνοδών: Η κα Νένα Τρικοπούλου.

Ε. Υπεύθυνος Γραμματείας: Οκ. Χαράλαμπος Εμμανουήλ.

Τέλος σας καλούμε στην μουσική εκδήλωση που θα γίνει στο Λεούσειο την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το βράδυ, η οποία είναι προσφορά της «Εστουντιαντίνας» Αίγινας. Όπως έχουν σκεφτεί τα παιδιά της ορχήστρας μπορείτε να έλθετε φέρνοντας ένας γλύκισμα, μικρό ή μεγάλο το οποίο θα μοιραστεί με το συσσίτιο τις επόμενες μέρες.

Σας ευχαριστούμε.

Ο Διευθυντής π. Νικόλαος Σαββόπουλος

Διαβάστε επίσης

Η  Γιώτα Στρωτού στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τους Greeks InstagrammersΑίγινα

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή της κ. Γιώτας Στρωτού,  μέλους του φωτογραφικού εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας"  στην έκθεση φωτογραφίας πο...

Συναυλία στο Λεούσειο Ίδρυμα Αίγινα

Συναυλία  αλληλεγγύης δίνει η Εστουδιαντίνα Αίγινας προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του καθημερινού συσσιτίου για απόρους στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αίγινας. Η συναυλί...

Ενημέρωση σχετικά με ψεκασμούς για τα κουνούπια από τo Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Δήμου ΑίγιναςΑίγινα

Tην Πέμπτη 24-10-2019 και την Τρίτη 5-11-2019 πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικοί ψεκασμοί (δέκατος τέταρτος και δέκατος πέμπτος), για την καταπολέμηση των κουνουπιών.   Οι ψεκασμού έγ...