ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί έκλεισε το πάρκινγκ του νοσοκομείου Αίγινας

Η λειτουργία πάρκινγκ για ένα Νοσοκομείο είναι άκρως απαραίτητη για την κίνηση και εξυπηρέτηση του προσωπικού, των ασθενών, των επισκεπτών ιδιαίτερα σε περιοχές αστικών κέντρων που η στάθμευση των οχημάτων είναι δύσκολη υπόθεση.

 

Τον προηγούμενο μήνα με πολύ χαρά αντικρίσαμε τη δημιουργία πάρκινγκ σε γειτονικό με το Νοσοκομείο κτήμα.

 

Το Νοσοκομείο Αίγινας ο «Άγιος Διονύσιος» βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή με πολλά διερχόμενα αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς την πόλη και το λιμάνι.

 

Οι θέσεις για πάρκινγκ είναι ελάχιστες και περιζήτητες. Η λειτουργία αυτού του χώρου στάθμευσης ανακούφισε τις ανάγκες του Νοσοκομείου και βοήθησε στην ποιοτική αναβάθμισή του. Δημιουργήθηκε ένας χώρος καθαρός, ελεγχόμενος, με ικανοποιητική χωρητικότητα αυτοκινήτων.

 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο χώρος προσφέρθηκε στο Νοσοκομείο για χρήση  από τον ιδιοκτήτη του. Με τη σειρά του η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε στο καθαρισμό του κτήματος από τα ξερόχορτα και στη διαμόρφωση του σε χώρο στάθμευσης.

 

Η λειτουργία όμως του χώρου στάθμευσης ενόχλησε κάποιους περίοικους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν όπως μας ανέφερε ο κ. Νεκτάριος Λαβούτας. Αποτέλεσμα αυτής της διαμαρτυρίας ήταν να ανασταλεί η λειτουργία του χώρου στάθμευσης.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση και προτάσεις για την Τουριστική προβολή της Αίγινας με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δ. ΦραγκάκηΑίγινα

Εκδήλωση για την «Τουριστική προβολή και Αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος της Αίγινας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 με πρωτοβουλία  της Ένωσης Ξενοδόχ...

 «Κάποτε στον Πειραιά», παρουσίαση βιβλίου το Σάββατο στο Λαογραφικό Μουσείο ΑίγιναςΑίγινα

Μια βαθιά βουτιά στον παλιό Πειραιά υπόσχεται στον αναγνώστη του το βιβλίο του Πέτρου Κυρίμη: «Κάποτε στον Πειραιά» που θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινα...

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τους κάδους των σκουπιδιών στην ΚυψέληΑίγινα

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχε ο Πρόεδρος  της Κοινότητας της Κυψέλης. Τοποθέτησε  μια καλαίσθητη "περίφραξη" στους δύο κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κάτω από το κοιμητήριο της...