ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολίτικη βραδιά στο 2nd Art Food Event στο «Κάππος Έτσι»

«Γεύσεις από την Πόλη με άρωμα Σμύρνης» περιείχε το μενού του Σαββάτου στο εστιατόριο «Κάππος Έτσι» στην πόλη της Αίγινας. Ήχοι, μουσικές και αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες κατέκλυσαν τις δύο αυλές  του εστιατορίου  το βράδυ του Σαββάτου 5/9. Αφορμή το 2nd Art Food Event το οποίο περιελάμβανε τη δεύτερη ημέρα του ένα αφιέρωμα στην κουζίνα  της Πόλης και της Σμύρνης.

Η βραδιά  ξεκίνησε με μεζέδες και καλωσορίσματα ενώ η ζωντανή μουσική και τα τραγούδια συνόδευαν το σερβίρισμα των εδεσμάτων. Ένα βίντεο κατατοπιστικό για τα μυστικά  της πολίτικης κουζίνας, τα μπαχάρια της, τις γεύσεις, τις μυρωδιές και γενικά τα υλικά που προτιμούν να χρησιμοποιούν οι πολίτισσες στην κουζίνα  τους.

Ακολούθησε ένα μικρό δρώμενο από  τη «Λωξάντρα» απόσπασμα από το βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου και χοροί από  τις περιοχές της Ανατολής.

Το γευστικό  τριήμερο στο «Κάππος Έτσι» ολοκληρώθηκε αργά  το μεσημέρι  της Κυριακής με Brunch  και καφέ φίλτρου από  το «Γυάλινο» με νέες μεθόδους φίλτρου.

Το Art Food Event  αποτελεί πλέον θεσμό για το επιτυχημένο εστιατόριο «Κάππος έτσι»  και  σκοπεύει να προσφέρει κάθε χρόνο  μια  γευστική πανδαισία  στους θαμώνες  του και στους καινούργιους του φίλους.  

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση και προτάσεις για την Τουριστική προβολή της Αίγινας με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δ. ΦραγκάκηΑίγινα

Εκδήλωση για την «Τουριστική προβολή και Αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος της Αίγινας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 με πρωτοβουλία  της Ένωσης Ξενοδόχ...

 «Κάποτε στον Πειραιά», παρουσίαση βιβλίου το Σάββατο στο Λαογραφικό Μουσείο ΑίγιναςΑίγινα

Μια βαθιά βουτιά στον παλιό Πειραιά υπόσχεται στον αναγνώστη του το βιβλίο του Πέτρου Κυρίμη: «Κάποτε στον Πειραιά» που θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινα...

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τους κάδους των σκουπιδιών στην ΚυψέληΑίγινα

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχε ο Πρόεδρος  της Κοινότητας της Κυψέλης. Τοποθέτησε  μια καλαίσθητη "περίφραξη" στους δύο κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κάτω από το κοιμητήριο της...