ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη στις Πόρτες από τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας

Τα όρια της Κοινότητας Αίγινας φθάνουν μέχρι τον οικισμό Πόρτες. Τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο "ακριτικός"  οικισμός είναι πολλά και χρόνια.

 

Στην κατεύθυνση  της καταγραφής και  επίλυσης  αυτών των προβλημάτων κινούνται οι προγραμματισμένες επισκέψεις κλιμακίου της Κοινότητας Αίγινας  με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Κασιμάκη Παναγιώτη.

 

Στις  24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης πλαισιωμένος από μέλη του Συνδυασμού του επισκέφθηκαν τον ορεινό οικισμό στις Πόρτες. Η συνάντηση έλαβε χώρα στον Εξωραϊστικό Σύλλογο της περιοχής παρουσία του Προέδρου και μελών και στέφθηκε με επιτυχία από την αμέριστη συμμετοχή των κατοίκων και επαγγελματιών.

 

Ξεκινώντας το λόγο του ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, δήλωσε πως η εκλογή του σηματοδοτεί την έναρξη μιας παραγωγικής θητείας για την ενιαία ανάπτυξη της Αίγινας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ορεινά χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές τονίζοντας ότι αυτό θα επιτευχθεί με συλλογική εργασία και άμεση επαφή με τον πολίτη.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Κασιμάκης Παναγιώτης, έδωσε σαφής και εμπεριστατωμένες απαντήσεις. Διαβεβαίωσε τους κατοίκους πως η Κοινότητα και ο Δήμος θα είναι δίπλα τους και τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει σε θέματα καθαριότητας-ανακύκλωσης  και τεχνικών έργων καθώς πως θα επιληφθεί για την επίλυση τους, στηριζόμενος πάντα στην άρτια συνεργασία με τους φορείς και στην ορθή και αποδοτική λειτουργία του Δήμου υπό την νέα Διοίκηση, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

 

Κλείνοντας, τόνισε ότι προσβλέπει σε μια ειλικρινή και χωρίς  αθέτηση υποσχέσεων συνεργασία μεταξύ Κοινότητας και πολιτών.

 

Διαβάστε επίσης

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο ΑίγιναςΑίγινα

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για την υποβολή αίτησης με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών  προς το Δήμο Αίγινας μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας σύμφωνα με την Υπουργική...

Μαθήματα φωτογραφίας από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας»     Αίγινα

Το φωτογραφικό εργαστήρι, (http://aeginaphotolab.blogspot.gr/) ξεκινάει τα μαθήματα του, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας (Νοσοκομείου και Αγίο...

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ στην Cosmote TV για τον Ι. Καποδίστρια, τον «πιο ακέραιο της ελληνικής ιστορίας» Ελλάδα

Είναι ο πιο γνωστός άγνωστος της ελληνικής ιστορίας. Ο πρώτος μεγάλος ηγέτης της Ελλάδας. Ο κοσμοναύτης της ελληνικής ιστορίας... Με αυτές τις φράσεις σε μια χειμαρρώδη παρουσίαση ...