ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με δύναμη από την Αίγινα - Δευτεραθλητής  Ευρώπης ο Δημήτρης Μπήτρος

Στο Crozon - Morgat της Γαλλίας φιλοξενήθηκε φέτος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα <<European Optimist>> από τις 22 - 29 /6 / 20019 για τα σκάφη τύπου optimist όπου συμμετείχαν πάνω από 330 αθλητές από την Ευρώπη και 50 από όλο τον κόσμο.

 

Ένας δικός μας αθλητής εδώ από την Αίγινα ο Δημήτρης Μπήτρος ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος συμμετείχε κι αυτός σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση.

 

 

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αποτελείτο από 4 αγόρια και 3 κορίτσια, από ομίλους από όλη την Ελλάδα.

 

Από την πρώτη μέρα των αγώνων ο Δημήτρης ξεκίνησε με καλές κούρσες και ήταν συνεχώς μέσα στην πρώτη δυάδα.

 

Προτελευταία μέρα έγιναν 2 κούρσες με τον Δημήτρη να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας, αλλά η τζουρία (διατητές μέσα σε φουσκωτό) <είδε> φάουλ μόνο κατά του Έλληνα ιστιοπλόου, ανάμεσα σε τρεις Ιταλούς που κι αυτοί έκαναν φάουλ χωρίς να εκτίσουν ποινή, ταξίδευαν το ίδιο, την ώρα που βρισκόταν στην 3η θέση της κούρσας, τον ανάγκασαν να κάνει μία ποινή γύρω από τον εαυτό του και τον πέρασαν περίπου δέκα πέντε σκάφη,με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση, για εννέα πόντους.

 

Στην καρδιά μας είσαι εσύ ο Πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρη. Συγχαρητήρια για αυτή σου την επιτυχία που για μία ακόμη φορά η Ελλάδα κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

 

Συγχαρητήρια να δώσουμε φυσικά και στον πρωτομάστορα όλης αυτής της πορείας του Αιγινήτη ιστιοπλόου, που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ζαπονίδη.

 

Συγχαρητήρια και στους γονείς του που είναι οι βασικοί του οικονομικοί υποστηρικτές.

Να αναφέρουμε ότι αν και αθλητής της Εθνικής ομάδας τα έξοδα για μία ακόμη φορά τα κάλυψε η οικογένεια του Δημήτρη.

 

Επόμενος τελευταίος επίσημος αγώνας για το 2019 είναι το Βαλκανικό κύπελλο που θα διεξαχθεί ο αγώνας στο Μαυροβούνιο στις 4 -12 / 9 / 2019 , καλή σου επιτυχία κι σε αυτόν τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο 31 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων της ΑίγιναςΑίγινα

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 στο Παλαιό Δημαρχείο Αίγινας (Χρήστου Λαδά 1, Αίγινα) θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Π...

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Νόνης Δούνια για το πρόβλημα ρευματοδότησης στην ΑίγιναΑίγινα

Το σοβαρό πρόβλημα με τις υπερτάσεις και τις υποτάσεις του ηλεκτρικού ρεύματος που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Αίγινας, όπως το Σφεντούρι, την Πέρδικα, τον Μαραθώνα, τη Βρόχεια,...

Κώστας Γαλάνης in memoriamΑίγινα

Οι ελιές και τα αρμυρίκια στο δροσερό κήπο της οικίας Κρητικού στα Πλακάκια στάθηκε το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση που προετοίμασαν και παρουσίασαν οι οικογένειες Γαλάνη και Κ...

Θερινό Σχολείο Φυσικής από τον Δημόκριτο και την Ενωση Φυσικών στο Γενικό Λύκειο ΑίγιναςΑίγινα

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας των Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποιούν το Θερινό Σχολείο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στην Αίγινα  26-...