ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτυχημένη η γιορτή του ψαρά στη Σουβάλα

Εκατοντάδες κόσμου από όλες τις περιοχές της Αίγινας κατέκλυσαν το λιμάνι της Σουβάλας χθες Σάββατο 27 Ιουλίου το βράδυ, για να παρακολουθήσουν τη γιορτή του ψαρά. Το αδιαχώρητο στην παραλία και στα μαγαζιά αλλά και στο χώρο όπου τοποθετήθηκε  η σκηνή για τους μουσικούς. Σε μια προσπάθεια  να τονωθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων , η σκηνή τοποθετήθηκε στο σημείο που δένουν τα ψαροκάικα, στη κόγχη του παλαιού λιμανιού της Σουβάλας, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Η ζωντανή ορχήστρα ερμήνευσε γνωστά λαικά και νησιώτικα τραγούδια σκορπώντας κέφι και ενθυσιασμό.
Παρόντες ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δ.Μούρτζης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Κ. Σαλπέα, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Μούρτζης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σ. Πάλλης.
Η επιτυχημένη γιορτή του ψαρά για άλλη μια χρονιά έδωσε  τη δυνατότητα στην περιφέρεια του νησιού να αποκτήσει και να απολαύσει μια καλοκαιρινή  πολιτιστική εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης

Εγκαίνια για την έκθεση Blank & BlueΑίγινα

Επίσημα εγκαίνεια χθες Σάββατο 27 Ιουλίου  στην αίθουσα τέχνης ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ. Πολλοί οι προσκεκλημένοι και οι επισκέπτες  που μέχρι αργά το βράδυ  γέμισαν τους χώρους της έκθεσης κα...

Η γιορτή του ψαρά στη ΣουβάλαΑίγινα

Η   γιορτή του ψαρά επανέρχεται και φέτος στο λιμάνι της Σουβάλας το Σάββατο 27 Ιουλίου  και ώρα  21.00 . Μια γιορτή που τα τελευταία χρόνια είναι θεσμός για την περιοχή μια που απ...