Στον ... αέρα του Action 24 ο Άδωνης Γεωργιάδης έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" του Νεφρολογικού Κέντρου Αίγινας - Το "ευχαριστώ" του Μανώλη Λογοθέτη
Αίσιο τέλος στο παρά ένα για τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της Αίγινας, στον …αέρα του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής στην πρωινή εκπομπή ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με τον Δημήτρη Καμπουράκη και την Ανδριάνα Ζαρακέλη, όπου ο γιατρός Μανώλης Λογοθέτης περιέγραφε το δραματικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η μονάδα και οι νεφροπαθείς της Αίγινας, παρενέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης και δεσμεύτηκε δημόσια για την άμεση λύση του προβλήματος,
Ειδικότερα, ο κ Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τον Μανώλη Λογοθέτη ότι στο προσεχές Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ την ερχόμενη Πέμπτη θα ληφθεί απόφαση για την εξόφληση του χρέους του ΕΟΥΠΥΥ προς το Νεφρολογικό Κέντρο Αίγινας, ενώ η απρόσκoπτη λειτουργία του θα διασφαλιστεί στη συνέχεια με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης παρότρυνε τον κ. Λογοθέτη να λειτουργήσει κανονικά τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης της Αίγινας, από αύριο Δευτέρα, όπως έχει προαναγγελθεί.
Συγκινημένος ο γιατρός, ευχαρίστησε δημόσια τον υπουργό για την συνεπή στάση, καθώς ο ίδιος τον έχει επισκεφθεί ήδη τρεις φορές για το ίδιο θέμα. Στην ίδια εκπομπή, λίγο νωρίτερα έλαβε μέρος και ο δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς εξφράζοντας την σταθερή στήριξη του στην υπόθεση της Μονάδας.