Πέθανε σε ηλικία 29 ετών η ηθοποιός από την Νότια Κορέα Kim Mi-soo, που έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά «Snowdrop». 

«Η Kim μας άφησε ξαφνικά στις 5 Ιανουαρίου», ανέφερε το πρακτορείο της Landscap μεταφέροντας έκληση της οικογένειας να μην διαδοθούν ψευδείς φήμες ή εικασίες για τον θάνατό της, ώστε η οικογένεια να μπορεί να θρηνήσει την απώλειά της.

 

Δεν δόθηκε καμία περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.

Στο «Snowdrop», η Kim υποδύεται μια φοιτήτρια ακτιβίστρια που συγκατοικεί σε έναν γυναικείο κοιτώνα με την πρωταγωνίστρια Young-ro, την οποία υποδύεται η Jisoo του συγκροτήματος της K-pop Blackpink.

Το «Snowdrop» σε παραγωγή των JTBC Studios και Drama House προβάλλεται από το δίκτυο της JTBC στην Κορέα. Στον υπόλοιπο κόσμο, προβάλλεται από το Disney Plus.

Η Kim γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1992. Όμως τα κορεατικά μέσα αναφέρουν την ηλικία της ως 30 ή 31 ετών λόγω διαφορετικών μεθόδων υπολογισμού.

Το «Snowdrop» είναι ένα ρομαντικό μελόδραμα, με φόντο το κίνημα υπέρ της δημοκρατίας του 1987. Η σειρά έχει πυροδοτήσει έντονες διαμάχες σχετικά με την ιστορική της ακρίβεια, την επιλογή τραγουδιών και την απεικόνιση των Βορειοκορεατών.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι χορηγοί απέσυραν τη στήριξή τους ενώ δρομολογήθηκε και μία αναφορά με αποδέκτη τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, συγκεντρώνοντας σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 300.000 υπογραφές.

Με πληροφορίες του Variety/Deadline