ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία Λαίδη ξαναγεννιέται: Σκυλίτσα που ζούσε αλυσοδεμένη και απομονωμένη βρήκε την ευτυχία (βίντεο)

 

Μία σκυλίτσα, η Λαίδη, ζούσε για έναν ολόκληρο χρόνο αλυσοδεμένη σε μία αυλή, απολύτως μόνη της. Μέχρι τότε δεν ήξερε τί σημαίνει ευτυχία, μέχρι που άλλαξαν όλα.
 
Το όνομά αυτής της σκυλίτσας ήταν Λαίδη, όμως δεν ζούσε ούτε στο ελάχιστο τη ζωή μίας κυρίας.
 
Αλυσοδεμένη έξω 24 ώρες το 24ωρο σε μία λακκούβα γεμάτη λάσπη που πλημμύριζε μέχρι τους αστραγάλους της όταν έβρεχε, το πιο κοντινό πράγμα που είχε αυτή η σκυλίτσα σε σπίτι ήταν ένα αυτοσχέδιο σκυλόσπιτο που είχε φτιάξει για αυτήν η φιλοζωική οργάνωση PETA.
 
 
 
 
Εθελοντές της οργάνωσης, επισκέπτονταν συχνά τον μοναχικό σκύλο και τον φρόντιζαν με φαγητό, παιχνίδια και χάδια, όμως ό,τι και αν έκαναν δεν μπορούσε να αντικαταστήσει τη θαλπωρή ενός σπιτιού και μιας οικογένειας.
 
 
Η μοναξιά και η απομόνωση είχαν τις επιπτώσεις τους στη Λαίδη. Είχε αρχίσει να φοβάται τους ανθρώπους, ακόμη και τους εθελοντές που προσπαθούσαν να τη φροντίσουν και, όταν τους έβλεπε κουλουριαζόταν τρομοκρατημένη.
 
Οι εθελοντές ανησυχούσαν ότι αν αυτό συνεχιζόταν πολύ περισσότερο, η Λαίδη θα μπορούσε να τραυματιστεί συναισθηματικά σε τέτοιο βαθμό που δεν θα εμπιστευόταν ποτέ ξανά τους ανθρώπους.
Προσπαθούσαν για καιρό να πείσουν τον ιδιοκτήτη της να τους επιτρέψει να της βρουν μία άλλη οικογένεια που θα τη φροντίζει, ώσπου τελικά δέχτηκε και συμφώνησε να τους τη δώσει.
 
 
Όλη η ζωή της Λαίδης άλλαξε στο νέο της σπίτι. Τώρα πια μπορεί και ξαπλώνει στον καναπέ, πηγαίνει βόλτες και ανταλλάσσει απαλά φιλιά και χάδια με τη νέα της οικογένεια.
 
Εκτός από τη ζωή της, οι ιδιοκτήτες της άλλαξαν και το όνομά της. Η Γούλφι, τώρα πια, ανακάλυψε τί σημαίνει ευτυχία και άφησε το παρελθόν πίσω της.
 
 
 
 
Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης

Κλιματική αλλαγή – Η ΕΚΤ προειδοποιεί για συρρίκνωση του ΑΕΠΠεριβάλλον

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προειδοποιεί ότι εάν δεν αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή και ειδικά οι φυσικές καταστροφές που αυτή φέρνει, τότε η Ευρώπη αναμένεται να αντιμετωπίσει...

Κλιματική αλλαγή – Η Αυστραλία στο στόχαστρο λίγο πριν από την κρίσιμη σύνοδο του ΟΗΕΠεριβάλλον

Προαισθανόμενος ότι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον δηλώνει πως μάλλον δεν θα συμμετάσχει στη σημαντική σύνοδο της Γλασκώβης για το κλίμα. Η χ...

#gopafree – Κάδοι ανακύκλωσης για 30 δισ. αποτσίγαρα που παράγονται ετησίως στην ΕλλάδαΠεριβάλλον

Στα τριάντα δισεκατομμύρια υπολογίζονται οι γόπες που απορρίπτονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μια πρακτική που απειλεί το περιβάλλον με τοξικές ουσίες και μικροπλαστικό. Από τα επίση...

Επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων σε εταιρεία πράσινης ενέργειας του Μπιλ ΓκέιτςΠεριβάλλον

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια από επτά μεγάλες αμερικανικές εταιρείες για την ανάπτυξη καθαρών τεχνολογιών που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν βασικό ρόλο ...

Σμήνος μελισσών σκότωσε απειλούμενους αφρικανικούς πιγκουίνουςΠεριβάλλον

Σε πολλαπλά τσιμπήματα μελισσών αποδίδεται ο ξαφνικός θάνατος 63 απειλούμενων αφρικανικών πιγκουίνων. Τα άτυχα πτηνά βρέθηκαν νεκρά την Παρασκευή σε παραλία του Σάιμονσταουν, κοντά...