Την Δευτέρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο θα δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία η γραμμή 3 του μετρό, η οποία είχε κλείσει λόγω των δοκιμών που έγιναν ενόψει της επέκτασης προς Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑ.ΣΥ.  είχε ανακοινώσει πως από τις 30/07/2022 έως τις 07/08/2022 και από τις 27 – 28/08/2022, οι σταθμοί του Μετρό “ΝΙΚΑΙΑ”, “ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ” και “ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ” θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ”.

Προτάσεις

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δοκιμών από τον σταθμό Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή “Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια“, στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Για τις περιόδους, που θα είναι σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Η γραμμή Μ3 μετρό (ΝΙΚΑΙΑ) έχει 15 σταθμούς αναχωρεί από Εθνιμή Άμυνα – Ethniki Amyna και τερματίζει στο σταθμό Νίκαια – Nikaia.

Αρχίζει να λειτουργεί στις 12:02 ΠΜ και τελειώνει στις 11:59 ΜΜ.