ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Indiana Jones επιστρέφει – Δείτε το trailer της νέας ταινίας

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει ως ο θρυλικός Indiana Jones στην πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Τζέιμς Μάνγκολντ.

 

Το τρέιλερ για τη νέα ταινία, με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny» δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρεμιέρα αναμένεται στις 30 Ιουνίου του 2023.

Μαζί με τον Φορντ πρωταγωνιστούν οι Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς και πολλοί άλλοι.

Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγοί της ταινίας είναι οι Κάθλιν Κένεντι, Φρανκ Μάρσαλ και Σάιμον Εμάνουελ, με τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας να υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο Τζον Γουίλιαμς, ο οποίος έχει συνοδέψει κάθε περιπέτεια του Indy από το αρχικό “Raiders of the Lost Ark” το 1981, συνθέτει και πάλι τη μουσική.

To σενάριο διαδραματίζεται το 1969, όπου βλέπουμε τον νέο Indiana Jones (με τη βοήθεια της τεχνολογίας) με τη βοήθεια της εγγονής του να εμπλέκονται στη μάχη ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης για το ποια χώρα θα πάει πρώτη στο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χάρβαρντ: Η μακροβιότερη μελέτη για την ευτυχία αποκαλύπτει το "κλειδί" για την κατάκτησή τηςLifestyle

Ήταν το έτος 1938 όταν μια ομάδα ερευνητών του Χάρβαρντ ξεκίνησε μια μελέτη για να απαντήσει σε ένα ερώτημα: Τι κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους;   Στο μικροσκόπιο των ερευνητών ...

ΟΗΕ: Ένας στους πέντε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο έχει υποστεί βία στον εργασιακό χώροLifestyle

Περισσότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους έχουν υποστεί κάποιου είδους βία ή παρενόχληση στον χώρο εργασίας τους σε όλον τον κόσμο και σχεδόν τα μισά θύματα δεν το κατήγγειλαν, σ...

Έρευνα: Δείτε πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι το έτος 3.000 - Πώς οι υπολογιστές επηρεάζουν την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους (εικόνες)Lifestyle

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ  πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι  το 3.000; Αν ναι τότε τα παρακάτω στοιχεία θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις και απλά θα… σοκαριστείτε! Τα  κινητά  τηλέφωνα και...