ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζίλιαν Άντερσον: Δεν μίλησα με την Μάργκαρετ Θάτσερ για τον ρόλο

Μία αναπάντεχη ερώτηση δέχτηκε η Τζίλιαν Άντερσον μετά τη βράβευσή της με Emmy για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «The Crown» ως Μάργκαρετ Θάτσερ.

 Η Τάνια Χαρτ από τον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό Q&A ρώτησε την ηθοποιό εάν μίλησε με την Μάργκαρετ Θάτσερ για τον ρόλο. Η ηθοποιός χωρίς να προσβάλει τη δημοσιογράφο απάντησε αφοπλιστικά: «Λοιπόν, δεν έχω μιλήσει με την Μάργκαρετ».

 
 

Η Θάτσερ πέθανε τον Απρίλιο του 2013 σε ηλικία 87 ετών μετά από εγκεφαλικό. Διετέλεσε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1979 έως το 1990, κάτι που όπως φάνηκε αγνοούσε η δημοσιογράφος και η ερώτησή της έγινε viral στο Twitter.

 Η δημοσιογράφος ρώτησε, επίσης, την Άντερσον γιατί πιστεύει ότι «χρειάζεται τόσος χρόνος στην Αμερική για να αποκτήσει γυναίκα ηγέτη».

 
 

 «Ίσως η Κάμαλα Χάρις. Ίσως αυτό να είναι το επόμενο βήμα», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Μένζις κέρδισε για τον εξαιρετικό δεύτερο ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2022 – Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της ΕλλάδαςLifestyle

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις 24 του Σεπτέμβρη και η Eurovision να βρίσκεται μακριά, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Επ...

Η έμπνευση δεν κοιμάται ποτέ: Έξι επώνυμοι μοιράζονται τα μυστικά της νυχτερινής δημιουργικότηταςLifestyle

  Είθισται η μέρα να ταυτίζεται με την παραγωγικότητα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το φως μίας καινούργιας ημέρας είναι τα «καύσιμα» για την υλοποίηση των σχεδίων, των σκέψεω...