ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Καλλιτέχνες της αυστραλιανής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το μέγιστο δυνατό εμβολιασμό της χώρας

Τα μεγαλύτερα ονόματα της αυστραλιανής μουσικής βιομηχανίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εθνική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «#Vaxthenation», υπέρ του εμβολιασμού. 
Συμμετέχουν περισσότεροι από διακόσιοι καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών ο κωμικός ηθοποιός Τιμ Μίντσιν (Tim Minchin), οι τραγουδιστές Τζίμι Μπαρνς (Jimmy Barnes), Πολ Κέλι (Paul Kelly), Έιμυ Σαρκ (Amy Shark) και το μουσικό συγκρότημα «Hilltop Hoods», και συμμαχούν με τις αυστραλιανές δισκογραφικές εταιρείες, πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων, διοργανωτές περιοδειών και φεστιβάλ για την καμπάνια «#Vaxthenation». Στόχος του εμβολιασμού το 80 τοις εκατό του πληθυσμού.
Ο μουσικός Μαρκ Σέιμουρ δήλωσε στην «Sydney Morning Herald» ότι η μουσική δραστηριότητα «έχει καταστραφεί» και κάλεσε τους θαυμαστές να εμβολιαστούν - όχι μόνο για την υγεία τους αλλά και για τους εργαζόμενους στη βιομηχανία των ζωντανών εκδηλώσεων.
Το «#Vaxthenation» είναι η πρωτοβουλία της νεοσύστατης συμμαχίας LIVE (Live Industry Venues + Entertainment), που αντιπροσωπεύει έναν από τους κλάδους  που επλήγησαν βαρύτατα τους τελευταίους 18 μήνες. Εβδομήντα εννέα χιλιάδες (79.000) θέσεις εργασίας έχουν εξαφανιστεί μέχρι το τέλος του 2020 και περίπου 23,6 δισ. δολάρια χάθηκαν.
Καλούν τους Αυστραλούς πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 για να «σταματήσουν οι διακοπές» και κάθε μορφή καραντίνας. 
H διευθύνουσα σύμβουλος της «Live Performance Australia», Έβελιν Ρίτσαρντσον, δήλωσε ότι τα μεγάλα ζωντανά σόου δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν έως ότου επιτραπεί το 85% της χωρητικότητας από την κυβέρνηση. «Οποιαδήποτε εμπορική εκδήλωση, είτε πρόκειται για μουσική, θέατρο, συναυλία ή φεστιβάλ, δεν μπορεί να αποφέρει οικονομικά αν δεν αυξηθεί η χωρητικότητα πάνω από 85%».
Η καμπάνια θα προβληθεί στην εθνική τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

image descriptionLifestyle

  Είθισται η μέρα να ταυτίζεται με την παραγωγικότητα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το φως μίας καινούργιας ημέρας είναι τα «καύσιμα» για την υλοποίηση των σχεδίων, των σκέψεω...

image descriptionLifestyle

Ιστορικά αυτόγραφα, σπάνια βιβλία, έργα τέχνης, αφίσες, φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων πωλούνται στην επόμενη μεγάλη διαδικτ...

image descriptionLifestyle

  Τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη παρουσιάζει σε δημοσίευμα της η βρετανική "The Sun", με τους Έλληνες εραστές να κατέχουν τα πρωτεία στο σεξ.   Η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα που συνέτα...