ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος – Λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο λόγω κοροναϊού – Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στον Ευαγγελισμό, εξαιτίας των έντονων συμπτωμάτων που του έχει προκαλέσει ο κοροναϊός.

Ο τραγουδιστής είχε αμφισβητήσει στο παρελθόν την αναγκαιότητα των μέτρων κατά της νέας ασθένειας, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει υπό έλεγχο, όμως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει συμπτώματα δύσπνοιας και είναι εμπύρετος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος λαμβάνει θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής («high flow oxygen therapy») καθώς παρουσίασε σοβαρή δύσπνοια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Λευτέρης Πανταζής, μίλησε στην εκπομπή, Alpha Παντού στέλνοντας τις δικές του ευχές για καλή ανάρρωση στον Νίκο Οικονομόπουλο:

«Καλή ανάρρωση του εύχομαι γιατί είναι συνάδερφος και όλοι γενικά οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε να έχουμε καλά τον εαυτό μας… Εντάξει, δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στη ζωή του άλλου, όμως πρέπει να προσέχουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Διαβάστε επίσης

Χειρόγραφο του Βαν Γκογκ, αφίσα του Χέντριξ και φωτ. των Beatles σε διαδικτυακή δημοπρασίαLifestyle

Ιστορικά αυτόγραφα, σπάνια βιβλία, έργα τέχνης, αφίσες, φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων πωλούνται στην επόμενη μεγάλη διαδικτ...

The Sun: Οι πιο σεξουαλικοί λαοί στον κόσμο -Πρωταθλητές οι Έλληνες, ποιοι ακολουθούνLifestyle

  Τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη παρουσιάζει σε δημοσίευμα της η βρετανική "The Sun", με τους Έλληνες εραστές να κατέχουν τα πρωτεία στο σεξ.   Η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα που συνέτα...

Καλλιτέχνες της αυστραλιανής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το μέγιστο δυνατό εμβολιασμό της χώραςLifestyle

Τα μεγαλύτερα ονόματα της αυστραλιανής μουσικής βιομηχανίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εθνική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «#Vaxthenation», υπέρ του εμβολιασμού.  Συμμετέχο...

Τα επαγγέλματα του «μέλλοντος»Lifestyle

  O μετασχηματισμός της εργασίας σε τηλεργασία ή εξ αποστάσεως εργασία δημιουργεί νέα δεδομένα, πολλά και εύλογα ερωτήματα αλλά και εξελίξεις. Δεν είναι τυχαίο πως διάφορες μελέτες...