ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα βόμβα – Παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου στην νέα εκπομπή στο MEGA η Μαρία Ηλιάκη

Νέα δεδομένα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν δημιουργούν οι ψυχαγωγικες εκπομπές που ετοιμάζει το Mega και τα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν κλείσει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία θα βρίσκεται στο Mega από το φθινόπωρο, θα είναι η Μαρία Ηλιάκη.

Η Ηλιάκη που ζει στην Ελβετία και πρόσφατα έγινε μανούλα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Καραβάτου και Ηλιάκη θα ετοιμάσουν μια εκπομπή έκπληξη που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους συναντιούνται στα τηλεοπτικά πλατω έπειτα από 16 χρόνια, καθώς είχαν βρεθεί και συνεργαστεί στην εκπομπή Κους Κους το 2005.

Κολλητές εδώ και χρόνια

Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη δεν έκρυψαν ποτέ τη στενή φιλία που τις συνδέει.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν από τις πρώτες που η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της και κατόπιν της γέννησης του πρώτου μωρού της.

Ξεχωριστή στιγμή όταν η Κατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια μετέφερε στο τηλεοπτικό κοινό πώς ζει η Μαρία μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

«Χθες βράδυ μίλησα με τη Μαρία μου…»

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης – Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τουςLifestyle

Σαν κεραυνός εν αιθροία έσκασε η είδηση του διαζυγίου της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μετά από δέκα χρόνια γάμου. Το γεγονός έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνω...

Ντέμης Νικολαΐδης – Νέα αρχή με μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό με την Δέσποινα ΒανδήLifestyle

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα μέσα Ιουλίου στην ελληνική showbiz, η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην  Δέσποινα Βανδή  και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια ...

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο θυελλώδης έρωτας και οι τίτλοι τέλουςLifestyle

Σαν "βόμβα" έσκασε το πρωί της Πέμπτης η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και γνωστοποίησε το δυ...