ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Eurovision: Χριστιανοί ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής της Κύπρου με το El Diablo

Να ακυρωθεί η συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με το τραγούδι «El Diablo», το οποίο ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού, ζητούν Χριστιανοί, με ψήφισμά τους στην πλατφόρμα Avaaz.

«Αγαπητοί συμπολίτες, Η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovsion με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμρτυρίας» αναφέρει το ψήφισμα που δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου.

Το «El Diablo», με την Έλενα Τσαγκρινού, ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision.

Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, σύμφωνα με το κυπριακό sigmalive.com.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό όπως το “El Diablo” και με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Τη χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Διαβάστε επίσης

 Έγκυος η Νάντια Μπουλέ Lifestyle

Η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ φειδωλή και μετρημένη στις δηλώσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Όμως αυτό που της συμβαίνει είναι τόσο χαρμόσυνο που η ίδια θέλησ...