ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Τέλος μετά από 28 χρόνια για τους Daft Punk (Video)

Οι Daft Punk ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής ανακοίνωσε τη διάλυσή του μετά από 28 χρόνια καριέρας.

Πιστοί στον μυστηριώδη τρόπο με τον οποίο πάντα δρούσαν, οι Daft Punk προχώρησαν στην ανακοίνωση της διάλυσής τους μέσω ενός βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο "Epilogue".

To "ντούο" των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter άρχισε να δουλεύει μαζί με την επωνυμία Daft Punk στο Παρίσι το 1993, ως μέρος της γαλλικής house σκηνής.

Οι δύο μουσικοί έγιναν γνωστοί για τα περίεργα κράνη που φορούσαν, κρύβοντας τα πρόσωπά τους, και τη μυστηριώδη αύρα γύρω από το συγκρότημα (σπάνιες συνεντεύξεις, κλπ).

Το πρώτο τους album με τίτλο Homework το 1997, αποτέλεσε ορόσημο στη dance μουσική με τραγούδια όπως τα “Around the World” και “Da Funk”.

Ενώ τραγούδια όπως τα “One More Time” και “Harder, Better, Faster, Stronger”από τον δίσκο τους Discovery το 2001, τους καθιέρωσε ως παγκόσμιους superstars.

Το 2013, τo “Get Lucky” από το album Random Access Memory, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ενώ σάρωσε και στα βραβεία Grammy.

Διαβάστε επίσης

image descriptionLifestyle

Για τη σχέση με τα παιδιά του μίλησε σε συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ. Αστειευόμενος μάλιστα είπε πως τα αναγκάζει να παρακολουθούν τις ταινίες του και ότι «δεν το...