ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος μετά από 28 χρόνια για τους Daft Punk (Video)

Οι Daft Punk ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής ανακοίνωσε τη διάλυσή του μετά από 28 χρόνια καριέρας.

Πιστοί στον μυστηριώδη τρόπο με τον οποίο πάντα δρούσαν, οι Daft Punk προχώρησαν στην ανακοίνωση της διάλυσής τους μέσω ενός βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο "Epilogue".

To "ντούο" των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter άρχισε να δουλεύει μαζί με την επωνυμία Daft Punk στο Παρίσι το 1993, ως μέρος της γαλλικής house σκηνής.

Οι δύο μουσικοί έγιναν γνωστοί για τα περίεργα κράνη που φορούσαν, κρύβοντας τα πρόσωπά τους, και τη μυστηριώδη αύρα γύρω από το συγκρότημα (σπάνιες συνεντεύξεις, κλπ).

Το πρώτο τους album με τίτλο Homework το 1997, αποτέλεσε ορόσημο στη dance μουσική με τραγούδια όπως τα “Around the World” και “Da Funk”.

Ενώ τραγούδια όπως τα “One More Time” και “Harder, Better, Faster, Stronger”από τον δίσκο τους Discovery το 2001, τους καθιέρωσε ως παγκόσμιους superstars.

Το 2013, τo “Get Lucky” από το album Random Access Memory, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ενώ σάρωσε και στα βραβεία Grammy.

Διαβάστε επίσης

Ο Χιου Γκραντ «αναγκάζει» τα παιδιά του να βλέπουν κάθε βράδυ τις ταινίες τουLifestyle

Για τη σχέση με τα παιδιά του μίλησε σε συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ. Αστειευόμενος μάλιστα είπε πως τα αναγκάζει να παρακολουθούν τις ταινίες του και ότι «δεν το...

Εγκέφαλος: Ο γεννήτορας του έρωτα αλλά και ο μέγας ...αδικημένος της ημέρας του Αγ. ΒαλεντίνουLifestyle

Εκατομμύρια κόκκινες καρδούλες πλημμυρίζουν όλο τον κόσμο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ...αδικώντας κατάφωρα τον γεννήτορα του έρωτα αλλά και το πιο θαυμαστό και πολύπλοκο όργαν...

Καραντίνα και... ξεγνοιασιά στα κάμπινγκ της Πορτογαλίας - Ρεπορτάζ του Κώστα ΑργυρούLifestyle

Κυρίως Βρετανοί και Ολλανδοί τουρίστες με βαν ή τροχόσπιτα έχουν βρει καταφύγιο στην επαρχία της χώρας, από όπου μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή την εργασία τους με τηλεδι...