ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Danny Boyle θα σκηνοθετήσει σειρά για τον Steve Jones των Sex Pistols

Παραγγελία στον Danny Boyle για μια σειρά έξι επεισοδίων για τον θρυλικό κιθαρίστα των Sex Pistols,  Steve Jones, έδωσε το FX. Σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «Pistol» θα είναι ο δημιουργός των «Trainspotting», «Slum Dog Millionaire» και «Yesterday».

 
 

Στη σειρά, η οποία βασίζεται στα απομνημονεύματα του Steve Jones με τίτλο «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol» που κυκλοφόρησαν το 2018, στον ρόλο του Jones θα είναι ο Toby Wallace, σε αυτόν του John Lydon ο Anson Booth, τον Sid Vicious θα υποδυθεί ο Louis Partridge, ο Jack Slater τον Paul Cook, ο Fabien Frankel τον Glen Matlock, ο Dylan Llewellyn τον Wally Nightingale ενώ η Sydney Chandler θα υποδυθεί την Chrissie Hynde, η Emma Appleton τη Nancy Spungen και η Maisie Williams την Pamela Rooke -την πανκ μοντέλα και ηθοποιό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Jordan.

 
 

«Στο κέντρο της καταιγίδας που συγκλόνισε το κατεστημένο της ροκ ήταν ο Steve Jones και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Danny και την υπόλοιπη ομάδα δημιουργών να αφηγηθούν την ιστορία του, ως μέλος μιας από τις πιο περιβόητες μουσικές μπάντες, των Sex Pistols» τόνισε, σε ανακοίνωση, ο Nick Grad, πρόεδρος προγραμματισμού στο FX Entertainment.

 
 

Ο Danny Boyle, σύμφωνα με το Rolling Stone, πρόσθεσε: «Φανταστείτε να μπουκάρετε στον κόσμο του “The Crown” και του “Downton Abbey” με τα φιλαράκια σας και να ουρλιάζετε τα τραγούδια σας και τη λύσσα σας σε όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν. Αυτή είναι η στιγμή που άλλαξε για πάντα η βρετανική κοινωνία και κουλτούρα... Ήταν το σημείο εκπυρσοκρότησης για τη βρετανική κουλτούρα δρόμου... όταν απλοί νέοι άνθρωποι είχαν δική τους τη σκηνή και ξέσπαγαν τον θυμό τους και τη μόδα τους... κι όλοι έπρεπε να παρακολουθούν και ν’ ακούνε... κι όλοι τούς φοβόντουσαν ή τούς ακολουθούσαν.

 
 

Οι Sex Pistols. Στον πυρήνα τους ήταν ένας νεαρός γοητευτικός αγράμματος κλεπτομανής – ήρωας για εκείνα τα χρόνια – ο Steve Jones, που έγινε, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, ο 94ος καλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών. Αυτή η σειρά αφορά το πώς έφτασε ως εκεί».

Διαβάστε επίσης

Κινηματογραφική ταινία Peaky BlindersLifestyle

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο Στίβεν Νάιτ την περασμένη Δευ...

Ποπάυ ετών 91: Η αληθινή ιστορία και τα "απαγορευμένα" ρατσιστικά επεισόδιαLifestyle

Υπήρξε από τους πρώτους αντισυμβατικούς υπερήρωες στην ιστορία των κόμικς που κατάφερε να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους τότε πιτσιρικάδες. Ο Ποπάυ, ένας καλόκαρδος σκληροτ...

Η Φέι Ντάναγουεϊ γίνεται 80 ετών και θυμόμαστε τη “φαμ φατάλ” μιας χρυσής εποχήςLifestyle

Οι κοφτερές γωνίες του προσώπου της, το λαμπερό και συνάμα ψυχρό βλέμμα της, με τα πανέμορφα μάτια της και το χαμόγελο που κρύβει κάτι το απειλητικό. Ψηλή, για την εποχή της, λεπτο...