ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι System Of A Down συγκέντρωσαν βοήθεια για την Αρμενία

Οι System Of A Down (SOAD) συγκέντρωσαν πάνω από 600.000 δολάρια για το Ταμείο για την Αρμενία (Armenia Fund) μέσω των δύο νέων τραγουδιών που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα.

Το τετραμελές συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του με τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz», το πρώτο τους υλικό μετά από 15 χρόνια για να συγκεντρώσουν οικονομική βοήθεια για το Ταμείο για την Αρμενία, μετά την αναζωπύρωση της σύγκρουσης μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για τη διαφιλονικούμενη περιοχή Αρτσάχ.

 Σε μία νέα συνέντευξη τα μέλη της αρμενοαμερικανικής μπάντας της heavy metal, Σερτζ Τανκιάν, Ντάρον Μαλάκιαν, Τζον Ντολμάγιαν και Σάβο Ονταντζιάν εξήγησαν ότι κυκλοφόρησαν τα τραγούδια για να στηρίξουν τη γενέτειρά τους Αρμενία και τη γειτονική Αρτσάχ.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

«David Bowie: Icon The Definitive Photographic Collection»Lifestyle

Φωτογραφίες 25 φωτογράφων από όλον τον κόσμο οι οποίοι με τον φακό τους έχουν αιχμαλωτίσει έναν από τους πιο εμβληματικούς σταρ στην ιστορία περιλαμβάνει το λεύκωμα «David Bowie: I...

Το Κολοσσαίο, με 9.036 κυβάκιαLifestyle

Το μεγαλύτερο σετ της παρουσιάζει η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών: το Κολοσσαίο της Ρώμης, με διαστάσεις 27 εκατοστά ύψος, 52 εκατοστά πλάτος και 59 εκατοστά βάθος. Το σετ, τ...