ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκαλύφθηκε: Οι κορυφαίες 10 παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη

 

Η Playa de Ses Illetes στην Ισπανία είναι η κορυφαία παραλία γυμνιστών στην Ευρώπη, με βαθμολογία 4,8 αστέρων στο Google. Η Knoll στην Αγγλία και η Valalta στην Κροατία κατατάσσονται στην πρώτη θέση με πάνω από 4,5 κριτικές.

 Για να επιτύχει τα αποτελέσματα, το OnBuy έψαξε 50 παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη για να βρει τις παραλίες με την υψηλότερη βαθμολογία, με τουλάχιστον 200 σχόλια από χρήστες του Google. Η έρευνα έγινε στις 02/09/2020.

ΤιμήΠαραλίαΧώραΑστέριαΑριθμός σχολίων
1Playa de Ses IlletesΙσπανία4.8501
2Παραλία KnollΑγγλία4.7257
3Παραλία ValaltaΚροατία4.61,888
4Πλάγια ντε Λος ΜουέρτοςΙσπανία4.61,599
5Παραλία AdegasΠορτογαλία4.6421
6Πόρτο ΦερόΙταλία4.51,72
7Παραλία GigaroΓαλλία4.51167
8Παραλία Μικρή ΜπανάναΕλλάδα4.5219
9Buhne 16 Γερμανία4.2390
10Παραλία BredeneΒέλγιο4.2240

 

Η παραλία ΜΙΚΡΉ ΜΠΑΝΑΝΑ ως γνωστόν είναι στη Σκιάθο

Οι κυριότερες παραλίες:
Playa de Ses Illetes - Ισπανία (4,8 αστέρια)
Η εκπληκτική Playa de Ses Illetes στην Ισπανία είναι στην κορυφή της λίστας με 4,8 αστέρια στο Google. Παρόλο που βρίσκεται κοντά στο τρελό νησί της Ίμπιζα, η περιορισμένη πρόσβαση στην παραλία δίνει στους γυμνούς επισκέπτες ιδιωτικότητα για να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και την εκθαμβωτική λευκή άμμο αυτού του κρυμμένου σημείου!

Knoll Beach - Αγγλία (4,7 αστέρια)
Τα 4,7 αστέρια καθιστούν το Knoll στην Αγγλία τη δεύτερη καλύτερη παραλία γυμνιστών στην Ευρώπη. Με 900μ αμμώδη παραλία που εκτείνεται σε όλη τη βόρεια ακτή, παρέχει στους επισκέπτες μια ειδική γκέι ενότητα και τοπικό γυμνιστή B&B αν θέλετε να είστε στο κοστούμι γενεθλίων σας για λίγες μέρες. 

Παραλία Valalta - Κροατία (4,6 αστέρια)
Η απαλή άμμος της παραλίας Valalta είναι σπάνια στην Κροατία, καθιστώντας αυτήν την παραλία ακόμα πιο μοναδική και την κορυφαία 3 παραλία γυμνιστών, με 4,6 αστέρια στο Google. Αν ψάχνετε για γυμνές οικογενειακές διακοπές, αυτή η παραλία είναι ο καλύτερος προορισμός γυμνιστών για εσάς: Η Valalta είναι ένα κάμπινγκ οικογενειακό!

Buhne 16 - Γερμανία (4,2 αστέρια)
Παραδόξως, η Γερμανία κρύβει έναν γυμνό παράδεισο στο νησί Sylt της Βόρειας Θάλασσας: Το Buhne 16 έρχεται στην ένατη θέση με 4,2 αστέρια. Το να φοράτε ρούχα σε αυτήν την παραλία είναι προαιρετικό, αλλά παρά τον κρύο καιρό, οι γυμνιστές αγαπούν να ρίξουν τα μαγιό τους σε αυτό το μυστικό σημείο και να παρακολουθήσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη γερμανική ακτή. 

Παραλία Bredene - Βέλγιο (4,2 αστέρια)
Ένα άλλο απροσδόκητο στολίδι κάνει τις 10 κορυφαίες παραλίες γυμνιστών με την υψηλότερη βαθμολογία. Το Bredene είναι η μοναδική παραλία γυμνιστών στις ακτές του Βελγίου και έχει 4,2 αστέρια στο Google. Οι αμμόλοφοι και η χρυσή άμμος δημιουργούν όμορφα τοπία, ιδανικά για μια γαλήνια απόδραση που μπορείτε να απολαύσετε au naturel!

ΠΗΓΗ: traveldailynews international

 

 

Διαβάστε επίσης

Μπακογιάννης: Ο Μεγάλος Περίπατος «και βγήκε και δεν βγήκε» - Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατεLifestyle

  Απολογισμό των πρώτων μηνών εφαρμογής του θυελλώδους  Μεγάλου Περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρά από μεγάλο μέρος των πολιτών, επιχείρησε να κάνει ο δήμα...