ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Σάλμα Χάγιεκ και το άρθρο-καταπέλτης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Μεξικανο - Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, Σάλμα Χάγιεκ τονίζει ότι έγραψε η ίδια το άρθρο στη New York Times για τον Χάρβι Γουάινστιν συμβάλλοντας στο βραβείο Πούλιτζερ που απέσπασαν οι συντάκτες της εφημερίδας.

 

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ αποφάσισε να γράψει για την εμπειρία της συνεργασίας με τον παραγωγό του Χόλιγουντ που κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση γυναικών, οι φίλοι της, η οικογένεια και οι μάνατζερ προσδοκούσαν ότι θα είναι σαν κάθαρση.

 

Δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι το άρθρο “Harvey Weinstein Is My Monster Too” (Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι δικό μου τέρας επίσης), στο οποίο αποκάλυψε ότι ο παραγωγός του Χόλιγουντ την παρενοχλούσε σεξουαλικά επί χρόνια θα ήταν ένας από τους λόγους που η εφημερίδα New York Times θα κέρδιζε βραβείο Πούλιτζερ.

 

Ήμουν προετοιμασμένη για τρομερές αντιδράσεις” εξηγεί σε συνέντευξή της στο Vogue, η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε ως πρωταγωνίστρια σε τηλενουβέλες στην πατρίδα της το Μεξικό και στη συνέχεια αναζήτησε την τύχη στο Χόλιγουντ το 1991.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Ντ. Α. Πενεμπέικερ - Ντοκιμαντερίστας των JFK, Μπομπ Ντίλαν και Ντέιβιντ ΜπόουιLifestyle

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από τη ζωή την 1η Αυγούστου στην κατοικία του στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ ο Ντ. Α. Πενεμπέικερ, ένας μεγάλος σκηνοθέτης, που υπέγραψε ορισμένα από τα πιο εμβλη...