Διαβάστε επίσης
Αυτό τον μήνα σάς προτείνω μια ελαφριά μους με φράουλες, μιας και είναι στην καλύτερή τους εποχή. Η ίδια μους μπορεί επίσης να γίνει με πορτοκάλι, λεμόνι ή μανταρίνι, ανάλογα με τη...
Το Πάσχα πέρασε ευτυχώς. Μια κοιλιόδουλη γιορτή, όπου πήραν φωτιά οι σούβλες, εμείς και φυσικά το κέντρο υγείας! Άκουσα ότι καταναλώσαμε 25 εκατομμύρια αυγά και τρόμαξα, αλλά προσγ...
Μια νόστιμη αλλά ταυτόχρονα εύκολη και γρήγορη συνταγή για τάρτες με σαλάμι, αποκαλύπτει στο SM o Chef Μανώλης Περατικός. Το μυστικό, σημειώνει, είναι πως όσο πιο φρέσκο και πιο μα...
Nηστίσιµα και άλλα... κόλπα από τον Μανόλη Περατικό, για να µένετε πιστοί στις παραδόσεις, αλλά και στις γεύσεις!! Κατ' αρχάς, να σας ζητήσω συγγνώµη που δεν µε διαβάσατε στο προηγ...
Ξέρω ότι θα γίνω βαρετός στο τεύχος αυτό µε παραδοσιακές χριστουγεννικάτικες συνταγές, αλλά σας έχω και µία έκπληξη! Τους γνωστούς σε όλους σας κουραµπιέδες µου, που φέτος στο 11ο ...
Μιας και πλησιάζουν οι εκλογές, λέω να προτείνω για την ημέρα αυτή (και όχι μόνο) κάτι πολύ εύκολο και εύγευστο. Κυριακή 7 Νοεμβρίου, τα Delivery θα πάρουν φωτιά, ως συνήθως, αλλά ...
Μια παλιά αγαπημένη γεύση, ταιριαστή με τις ψύχρες του Οκτωβρίου. Ένα γλυκό αγαπημένο από παλαιότερες εποχές, που απολάμβαναν οι γονείς μας, αλλά που τώρα δυστυχώς σπάνια βρίσκουμε...
Καλό φθινόπωρο! Κάθε μήνα θα μοιράζομαι μαζί σας μια αγαπημένη μου γεύση από αυτές που όλοι μας νοσταλγούμε γιατί μας κάνουν να θυμόμαστε τις μαμάδες μας και τις γιαγιάδες μας. Οι ...