ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Fuel Pass: Σήμερα... πληρώνει για 900.000 δικαιούχους - 1,5 εκατομμύριο αιτήσεις

Σήμερα θα ξεκινήσουν οι καταβολές της επιδότησης σε 900.000 πολίτες που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα βενζίνης την ώρα που ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 1,5 εκατομμύριο και αναμένεται να αυξηθεί καθώς η υποβολή τους συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς να εντοπίζονται δυσλειτουργίες.

 

Κανένα πρόβλημα επίσης δεν έχει αναφερθεί και στη χρήση της κάρτας καθώς οι οδηγοί φάνηκαν ιδιαίτερα εξοικειωμένοι και δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στην εφαρμογή.

 

 

Η επιδότηση καυσίμων που αποφάσισε η κυβέρνηση, με κόστος 130 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ανακουφίσει τους πολίτες από τις ανατιμήσεις στα καύσιμα, απευθύνεται σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια δικαιούχους, το ποσό της ενίσχυσης κυμαίνεται από 30 έως 50 ευρώ και εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και την κύρια κατοικία του δικαιούχου.

 

Ο χρόνος που απαιτείται για την πίστωση του επιδόματος βενζίνης μετά την έγκριση της αίτησης είναι δύο εργάσιμες ημέρες.

Λύση δόθηκε και στο πρόβλημα που που αντιμετώπισαν όσοι επέλεξαν πίστωση σε smartphone χωρίς, όμως, να έχουν την εφαρμογή NFC που υποστηρίζει τις ανέπαφες συναλλαγές.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να ζητήσουν εναλλακτικές λύσεις, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσουν το smartphone ενός συγγενικού προσώπου προσθέτοντας ότι αναζητείται και εναλλακτικός τρόπος για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν αυτοί οι δικαιούχοι.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι πολίτες θα πρέπει να προσέχουν να μην αφήνουν κενά στα πεδία που πρέπει να συμπληρώσουν καθώς η αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

 

Το Fuel Pass δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού, ενώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο σας μέχρι την 31/07/2022.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΟικονομία

Φθηνή στέγη για εργαζομένους και νέους προβλέπει το σχέδιο του ΟΑΕΔ, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ.   Στόχος της κυβέρνησης είναι με τη χρήση νέων εργαλείων όπως η συνεργασία με τον ...

image descriptionΟικονομία

Η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με μια ισορροπία του τρόμου.   Από τη μία, μια πολλαπλή ενεργειακή κρίση που αφορά στο φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και τις τιμές του ρεύματος, κι από την ά...

image descriptionΟικονομία

Επιπτώσεις για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά για την Ελλάδα θα έχει μια πιθανή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο. Σύμφωνα με το MEGA, η Ελλάδα ...

image descriptionΟικονομία

Αύριο Τρίτη ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, με την εγχώρια εμπορική αγορά να έχει στραμμένο το βλέμμα περισσότερο στις θετικές προβλέψεις για τον τουρισμό παρά στις 12 ημέρες που...

image descriptionΟικονομία

Επισπεύδονται οι  κυβερνητικές  ανακοινώσεις  για το  νέο πακέτο  στήριξης  στην  ενέργεια ,  καθώς οι υψηλοί λογαριασμοί οδηγούν σε απόγνωση  νοικοκυριά  και  επιχειρήσεις . Μέσα ...