ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: «Δεν είμαι τράπεζα» έλεγε ο Κάρολος στον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα έχουν έκτακτες συνομιλίες για την πιθανή κρίση που μπορεί να προκαλέσει το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Χάρι και τη Μέγκαν. Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλούν νέες αποκαλύψεις για τις ταραγμένες σχέσεις του μονάρχη με τον δευτερότοκο γιο του.

Ο Βασιλιάς Κάρολος θα έχει «πολεμικό συμβούλιο» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επιχειρούν να συγκροτήσουν ενιαία μέτωπο για να αντιμετωπίσουντις πιθανές συνέπειες απο τις νέες αποκαλύψεις των Σάσεξ. Το επίμαχο ντοκιμαντέρ των Σάσεξ που προκαλεί αναστάτωση στο παλάτι θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Netflix.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν συζητήσει κατ' ιδίαν να «προσεγγίσουν» τους εν διαστάσει συγγενείς τους, όταν καταλαγιάσει η «αναπόφευκτη αναταραχή». Οι σχέσεις όμως μπορεί πλέον να μην βελτιώνονται, ιδιαίτερα αν το ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματα του δευτερότοκου γιού της Νταϊάνα και του Καρόλου «ρίξει νέα λάσπη» στο Μπάκιγχαμ , αναφέρει η Daily Mail.

 

Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας λέγεται ότι προετοιμάζονται για το χειρότερο και είναι διατεθειμένα να αντιμετωπίσουν κάθε αβάσιμη κατηγορία. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας άλλωστε φέρεται να δυσαρεστήθηκαν από την κυκλοφορία του τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ στη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Βοστώνη αυτή την εβδομάδα.

Πηγή από το παλάτι είπε στη Mirror: «Υπάρχει ένα εντελώς ενιαίο μέτωπο από τον βασιλιά και την οικογένειά του σχετικά με τις πολυάριθμες προσπάθειες να «συνάψουν ειρήνη» με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα για άλλη μια φορά την επιθυμία της άλλης πλευράς να μεταδώσει τα επαναλαμβανόμενα παράπονά της στον κόσμο.

 

 

Ενώ ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν αποφασίσει να μην εμπλακούν στη σεναριολογία , δεν είναι μυστικό ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έχει πληγωθεί και θυμώσει ιδιαίτερα από το βάθος της προδοσίας του μικρότερου αδερφού του τα τελευταία χρόνια.

Η βασίλισσα προσπάθησε να γεφυρώσει τις σχέσεις

Ένα νέο δημοσίευμα στη Sun ισχυρίστηκε επίσης ότι η βασίλισσα έκανε επανειλημμένες προσπάθειες για να επανενώσει τον εγγονό της με τον πατέρα του πριν από το θάνατό της. Ο Χάρι φέρεται να τη «βομβάρδιζε» όταν ο βασιλιάς Κάρολος, τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα είχε ρωτήσει τον Κάρολο για το θέμα και εκείνος είχε απαντήσει ότι αγνοεί τις κλήσεις «επειδή δεν είμαι τράπεζα». «Η αείμνηστη βασίλισσα ήταν πάντα χαρούμενη οταν μιλούσε με τον Χάρι, αλλά όταν εκείνος ζητούσε χρήματα, εκείνη έλεγε: «Γιατί δεν μιλάς στον πατέρα σου;»αποκάλυψε καλά πληροφορημένη πηγή.

«Ο Κάρολος επέμεινε ότι ο γιος του έπρεπε να του στείλει email. Μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ, είχαν σταματήσει να μιλούν στον Χάρι όταν έμαθαν για τη συμφωνία του βιβλίου του, φοβούμενοι ότι αυτά που έλεγαν θα μπορούσαν να καταλήξουν σε έντυπη έκδοση.

Η βασίλισσα εξέδωσε δήλωση μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα τον Μάρτιο του 2021. Η Μέγκαν ισχυρίστηκε τότε ότι ένας στενός συγγενής ρώτησε «πόσο σκουρόχρωμος» θα ήταν ο Aρτσι πριν γεννηθεί το 2019, με αποτέλεσμα να προκληθεί σκάναλο. Η βασίλισσα είχε πει οτι «οι αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν» σε ορισμένα γεγονότα, αλλά επέμεινε ότι οι Σάσεξ θα αποτελούν «πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Meghan Markle CRIES With Prince Harry in Emotional Documentary Trailer

Ο Χάρι έγινε ξανά δεκτός από την οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, αλλά οι εντάσεις λέγεται ότι αυξήθηκαν ξανά μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. Έχει τίτλο «Harry & Meghan» και αφήνει να εννοηθεί ότι το ζευγάρι έχει ακόμη να τακτοποιήσει εκκρεμή θέματα.

Στο βίντεο ακούγεται ο Χάρι να λέει σοβαρά: «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» πάνω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της γυναίκας του να ειναι καθισμένη σε μια πολυθρόνα και να κλαίει. Στη συνέχεια,ο φακός δείχνει ένα πλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ το 2019 στο Λονδίνο, με τους Σάσεξ να κάθονται ταπεινά πίσω τους. Βασιλικές πηγές ανέφεραν ότι αυτό θεωρήθηκε ήδη «κήρυξη πολέμου» από τον δούκα και τη δούκισσα.

Το teaser του Netflix - το οποίο διαφημίζεται ευρέως στην αμερικανική τηλεόραση υποδηλώνει έντονα ότι οι Σάσεξ θα αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τις φήμες για τις θυελλώδεις σχέσεις τους με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σε μια εσκεμμένα δελεαστική παρατήρηση προς έναν παραγωγό εκτός οθόνης, η Mέγκαν προσθέτει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακούσει κανείς την ιστορία μας από εμάς;»

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις, 8 Δεκεμβρίου, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Εκτός από τη σειρά του Netflix, μέλη της βασιλικής οικογένειας προετοιμάζονται επίσης για τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι με τίτλο «Spare» τον Ιανουάριο.

 

 

newsbomb.gr 

Διαβάστε επίσης

3 νεκροί, 6 τραυματίες σε έκρηξη δεξαμενής καυσίμων σε βάση στρατηγικών βομβαρδιστικών στη ΡωσίαΚόσμος

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν εξερράγη δεξαμενή καυσίμων σε αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Ριαζάν, νοτιοανατολικά της Μόσχας, μετ...

Οι αρχές απομάκρυναν σχεδόν 2.000 κατοίκους λόγω της έκρηξης ηφαιστείου στη νήσο ΙάβαΚόσμος

Ένα ηφαίστειο εισήλθε εκ νέου σε φάση εκρηκτικής δραστηριότητας στην Ινδονησία, εκλύοντας ένα νέφος τέφρας που έχει φθάσει σε ύψος 15 χιλιομέτρων και οδηγώντας στην απομάκρυνση σχε...

Καταργήθηκε η αστυνομία ηθών στο Ιράν, ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέαςΚόσμος

Ο γενικός εισαγγελέας του Ιράν Μοχαμάντ Τζαφάρ Μονταζερί ανακοίνωσε την κατάργηση της αστυνομίας ηθών από τις αρμόδιες αρχές, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Isna.   "Η αστυνομία ηθώ...

ΗΠΑ: Ο Πούτιν δεν είναι ειλικρινής όταν λέει ότι επιθυμεί ειρηνευτικές συνομιλίεςΚόσμος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν είναι ειλικρινής όταν λέει ότι επιθυμεί ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία, ενώ πηγαίνει τον πόλεμο σε νέο επίπεδο «βαρβαρότητας» προσπαθ...

Ουκρανία: Πόσο πιθανή είναι η έναρξη διαλόγου;- Οι προθέσεις Μπάϊντεν και Πούτιν και η παράμετρος ΖελένσκιΚόσμος

  Άτυπα μεν, πάντως άνοιξε «ο διάλογος για τους όρους του διαλόγου» για την κατάπαυση των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, με κάθε πλευρά να θέτει το σύνολο των απαιτήσεών της -ακραίες ...

Τσαβούσογλου: Ξεκάθαρη εικόνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν από την άνοιξηΚόσμος

«Πριν από την άνοιξη θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ειδικότερα, δήλωσε σήμερα ότι αναμένει να ...