ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάνα Μάριν για βίντεο με τραγουδιστή: «Δεν έκανα κάτι που δεν μπορώ να πω στον άνδρα μου»

 
 
Η Σάνα Μάριν απάντησε για το βίντεο με τον χορό στην αγκαλιά τραγουδιστή σε κλαμπ στο Ελσίνκι. Τι είπε η Φινλανδή πρωθυπουργός για τον άνδρα της.

ΗΣάνα Μάριν συνεχίζει να δέχεται πυρά για τις νυχτερινές εξορμήσεις της. Το νέο βίντεο που τη δείχνει να χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή, προκάλεσε νέες αντιδράσεις, με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να περνά ξανά στην αντεπίθεση και να απαντά στους επικριτές της.

Στο βίντεο που δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η Σάνα Μάριν εμφανίζεται να χορεύει στην αγκαλιά ενός τραγουδιστή τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου σε κλαμπ στο Ελσίνκι.

Ο άνδρας έχει περασμένο το χέρι του στην πλάτη της Φινλανδής πρωθυπουργού και την αγκαλιάζει, ενώ πλησιάζει αρκετές φορές το πρόσωπό του στον λαιμό της. Ορισμένα φινλανδικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι της δίνει φιλί στον λαιμό -κάτι που η Σάνα Μάριν διέψευσε κατηγορηματικά.

Ξέσπασε η Σάνα Μάριν - Τι είπε για το βίντεο με τον χορό στην αγκαλιά του τραγουδιστή

Φινλανδικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι ο άνδρας που αγκαλιάζει τη Σάνα Μάριν είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Μεταξύ τους υπάρχει έντονη διαχυτικότητα, την ώρα που από τα ηχεία ακούγεται το ρεφρέν από το τραγούδι των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

Η Σάνα Μάριν ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο, επισημαίνοντας ότι ο τραγουδιστής, Olavi Uusivirta, απλά της μιλούσε. Δεν απέκλεισε, πάντως, να τη φίλησε στο μάγουλο.

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου» τόνισε η Φινλανδή πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το BBC.

Τι απαντά ο τραγουδιστής που χόρεψε κολλητά με τη Σάνα Μάριν - Όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

Από τη μεριά του ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ με τη Σάνα Μάριν στο κλαμπ του Ελσίνκι. «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Την ίδια στιγμή, πάντως, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η Φινλανδή πρωθυπουργός δεν συμπεριφέρθηκε, όπως -θεωρούν ότι- θα έπρεπε να κάνει με βάση το αξίωμά της.

«Σαφώς μεθυσμένη, χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη φινλανδική ταμπλόιντ Seiska. «Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι πάντως φαινόταν ακόμα εκεί» είπε ένας άλλος μάρτυρας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο κλαμπ στο Ελσίνκι.

Ο χορός της Σάνα Μάριν στην αγκαλιά του τραγουδιστή έρχεται ένα 24ωρο μετά το βίντεο από το πάρτι σε ιδιωτική κατοικία που έκανε στελέχη της αντιπολίτευσης στη Φινλανδία να αφήσουν «σπόντες» για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τη Φινλανδή πρωθυπουργό. Η Σάνα Μάριν, πάντως, δέχτηκε να κάνει τεστ, με τα αποτελέσματα να αναμένονται σε μια εβδομάδα.

athensvoice.gr

Διαβάστε επίσης

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζητεί τα ρωσικά τρόφιμα και λιπάσματα να φθάσουν στις παγκόσμιες αγορές "ανεμπόδιστα"Κόσμος

Τα ρωσικά λιπάσματα και αγροτικά προϊόντα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές "ανεμπόδιστα", απέναντι στον κίνδυνο μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης ήδη α...

Κριμαία: Ουκρανικό drone έπληξε το αρχηγείο του Πολεμικού Ναυτικού της ΡωσίαςΚόσμος

Επίθεση με drone είχε στόχο σήμερα το κτίριο του γενικού επιτελείου του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο βρίσκεται στη Σεβαστούπολη, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ανα...

Άλλα δύο πλοία που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα αναχώρησαν από λιμάνι της ΟυκρανίαςΚόσμος

Δύο ακόμη πλοία με σιτηρά απέπλευσαν από το λιμάνι Χορνομόρσκ της Ουκρανίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, ανεβάζοντας σε 27 τον συνολικό αριθμό των πλοίων πο...

Washington Post: Οι Ρώσοι κατάσκοποι παραπλάνησαν το Κρεμλίνο για τον πόλεμο στην ΟυκρανίαΚόσμος

Η αμερικανική εφημερίδα έχει «ευαίσθητο υλικό » που δείχνει ότι οι Ρώσοι πράκτορες έπεισαν τον Πούτιν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα ήταν περίπατος. Η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία ...

 Διαγράψτε αμέσως αυτές τις 35 εφαρμογές από το κινητό σας -Δείτε τη λίστα με τα κακόβουλα appsΚόσμος

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Bitdefender δημοσίευσε μια νέα λίστα με 35 κακόβουλες εφαρμογές για το κινητό. Μπορεί τα επίσημα ψηφιακά καταστήματα εφαρμογών να είναι ο πιο ασφαλής τρ...