ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρωσικός παραλογισμός: Οι Ουκρανοί κάνουν Μαύρη Μαγεία

Βγαλμένο από ανέκδοτο μοιάζει δημοσίευμα κρατικού ρωσικού μέσου ενημέρωσης που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για τελετές Μαύρης Μαγείας από ουκρανικά στρατεύματα σε αρχηγείο του στρατού στην Ουκρανία. Μάλιστα το δημοσίευμα συνοδεύεται και με δηλώσεις Ρωσίδας πολιτολόγου – φιλοσόφου, που επιχειρεί να εξηγήσει τι σημαίνουν τα σύμβολα που βρέθηκαν μέσα στο κτίριο.

 

Το «σατανικό σύμβολο», που πιστεύεται ότι σχετίζεται με ισχυρές υπερφυσικές δυνάμεις, βρέθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον τοίχο εγκαταλελειμμένης στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Τρεκχιζμπένκα στην περιοχή του Λουγκάνσκ.

 

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ισχυρίζεται ότι το σύμβολο αυτό καθώς και άλλα σημάδια που φαίνεται πως έχουν σχηματιστεί με αίμα, δείχνουν ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες «εξασκούσαν μαύρη μαγεία».

 

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι οι στρατιώτες επιχείρησαν με αίμα να αφιερώσουν τα όπλα τους στις υπερφυσικές δυνάμεις ώστε να αποκτήσουν πρόσθετη ενέργεια για να καταφέρουν βαρύτερα πλήγματα στους στόχους τους.

 

Η Ρωσίδα πολιτολόγος και φιλόσοφος Εκατερίνα Ντάις, δηλώνει ότι το εν λόγω σύμβολο που έχει σχηματιστεί με μαύρη μπογιά, συνδυάζει τις ιδέες της αναρχίας, του φασισμού αλλά και των όπλων.

 

Ισχυρίζεται ότι όποιος σχημάτισε το σύμβολο «εκτελούσε τελετουργίες» για να δυναμώσει τα όπλα ή να ζητήσει από τις υπερφυσικές δυνάμεις να σταλούν όπλα.

 

«Είναι ένα μαγικό σύμβολο που αποτελείται από πολλές τεμνόμενες γραμμές», πρόσθεσε η ίδια.

 

«Είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά τι σημαίνει, μέσα σε αυτό βλέπουμε αντεστραμμένο το σύμβολο της αναρχίας, ένα μέρος του σήματος των ‘’SS’’, τον ρούνο zig, είναι καθαρά ορατό στο αριστερό μέρος του κύκλου, καθώς και το εβραϊκό γράμμα ‘’zain’’ γραμμένο στα γερμανικά, που σημαίνει σπαθί ή όπλο».

 

Η Ρωσίδα πολιτολόγος λέει ακόμη ο σχεδιαστής του συμβόλου το σχημάτισε με μιας, χωρίς να σηκώσει το χέρι του καθόλου, κάτι που ... προφανώς δείχνει τις υπερφυσικές του δυνάμεις.

 

Ειδικά για τη λέξη «Zain» κάτω από το σύμβολο, εκτίμησε ότι όποιος έκανε το ξόρκι ήθελε να ζητήσει περισσότερα όπλα ή να δυναμώσουν αυτά που έχει ήδη.

 

Το RIA Novosti αναφέρει ότι Ουκρανοί στρατιώτες χρησιμοποίησαν αληθινό αίμα στην τελετή της Μαύρης Μαγείας και πως μέσα στο στρατηγείο βρέθηκε ανακοίνωση των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας για τις απώλειες στο Ντονμπάς που είχε αίμα πάνω του.

Διαβάστε επίσης

Φον ντερ Λάιεν:Το 6ο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας, με σταδιακό εμπάργκο πετρελαίουΚόσμος

Το 6ο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σταδιακό εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, παρουσίασε σήμερα από το ΕυρωπαΪκό Κοινοβούλιο στο Στρασβού...

Εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας εισηγείται η ΕΕ - Τι περιλαμβάνει το έκτο πακέτο κυρώσεωνΚόσμος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγείται κυρώσεις στις εξαγωγές πετρελαίου της Ρωσίας εξαιτίας της εισβολής της στην Ουκρανία, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της στο Γερμανικό Πρακτορείο χθες Τρ...