ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρετανία: 28χρονη κακοποίησε μέχρι θανάτου το μωρό της συντρόφου της - Αυτοκτόνησε ο παππούς του μωρού

Η τραγική ιστορία της 16 μηνών Σταρ - Τα χτυπήματα μέχρι την τραγική κατάληξη στο νοσοκομείο - Καταδικάστηκε η μητριά και η μητέρα της μικρής με την οποία διατηρούσε δεσμό - Η μητριά δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι ένα  άλλο παιδάκι σκότωσε τη μικρή - Υπήρξε παρέμβαση Τζόνσον


Το σπιράλ της βίας σε βάρος των μικρών παιδιών συνεχίζεται. Ο 6χρονος Άρθουρ πέθανε από τα βασανιστήρια των κηδεμόνων του, ο 7χρονος Τόνι έχασε και τα δυο του πόδια επειδή τον κακοποιούσαν οι γονείς του, και τώρα ένα κοριτσάκι 16 μηνών είναι το νέο θύμα της νοσηρότητας και της αναλγησίας μιας υποτιθέμενης προστάτιδάς του. Η μικρή δεχόταν τόσο βάρβαρα χτυπήματα, από την ημέρα που γεννήθηκε, που τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.


Πιάνοτας κανείς από την αρχή το νήμα της υπόθεσης, αντιλαμβάνεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η φρίκη δεν έχει όρια... μητριά-τέρας σκότωσε ύστερα από πολύμηνα χτυπήματα το μωρό της συντρόφου της και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει ένα αγοράκι δύο ετών για τον θάνατο της Σταρ Χόμπσον.

 

 


Στην πραγματικότητα, όμως, η 28χρονη Σαβάνα Μπονκτσίλ κακοποιούσε τόσο βάναυσα το κοριτσάκι σε σημείο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 16 μηνών Σταρ πέθανε στο νοσοκομείο αφότου είχε χάσει πολύ αίμα, ύστερα από ρηξη κοίλης φλέβας.

Το θέαμα ήταν τόσο σοκαριστικό που ακόμη και οι γιατροί είπαν ότι βλέπουν συνήθως κάτι τέτοιο σε θύματα τροχαίων. Τα θανατηφόρα τραύματα, όπως εκτίμησαν, προήλθαν από γροθιές, κλωτσιές και ποδοπάτημα.

 


Το κοριτσάκι υπέστη ακόμη πολλαπλά κατάγματα, ανάμεσα στα οποία και κάταγμα κρανίου, τα οποία επέφεραν τον θανάτό της στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Η μητέρα της Σταρ, Σμιθ, έχει απαλλαχθεί από την κατηγορία της δολοφονίας, καταδικάστηκε όμως κατηγορούμενη ότι επέτρεψε τον θάνατο του παιδιού της.

Ένοχη για τη δολοφονία κρίθηκε, όμως, η σύντροφός της Μπονκτσίλ.

Σύμφωνα με μια νέα αποκάλυψη, που προέρχεται από την αστυνομία, η μητριά κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 999, 15 λεπτά αφότου σκότωσε τη μικρή Σταρ.

Ισχυρίστηκε σε αυτήν την κλήση ότι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε καφέ, άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο από το σαλόνι όπου το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα τρία παιδιά.

«Βγήκα έξω και το μικρό αγόρι στεκόταν εκεί. Το κοριτσάκι ήταν στο πάτωμα και έκλαιγε, μετά αρρώστησε», έλεγε σύμφωνα με απόσπασμα της συνομιλίας με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Όταν ρωτήθηκε για τον θόρυβο, η μητριά-τέρας υποστήριξε ότι δεν ξέρει αν η Σταρ είχε «πέσει από τον καναπέ».

Το ζήτημα έφτασε μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να δηλώνει ότι η υπόθεση της μικρής Σταρ προκαλεί σοκ και σπαραγμό.

«Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά από αυτά τα βάρβαρα εγκλήματα και να  τιμωρούνται παραδειγματικά οι δράστες», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Μετά την καταδίκη της μητριάς και της μητέρας της μικρής, ο προπάππους της, Ντέιβιντ Φόσετ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η 28χρονη Σαβάνα κρίθηκε ένοχη.

«Ήταν πραγματικά κακιά. Ήμασταν μια ήρεμη οικογένεια και ξαφνικά αυτή εμφανίστηκε από την κόλαση και κατέστρεψε την οικογένειά μας» είπε ο Ντέιβιντ.

Η διαταραγμένη προσωπικότητα της 28χρονης αποτυπώνεται και στις αναζητήσεις που είχε κάνει στο Google προτού τελέσει τη δολοφονία: «Πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος χωρίς να κοιμάται;», «πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος στο κρύο;», «τι πρέπει να κάνουμε για μώλωπες και πρηξίματα;», οι απορίες της 28χρονης δράστριας...

 

Αυτοκτόνησε ο παππούς της

 

Ο τραγικός θάνατος της εγγονής του Σταρ Χόμπσον τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Ο λόγος για τον παππού της μόλις 16 μηνών Σταρ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τα βάρβαρα χτυπήματα της μητριάς της.


Τον περασμένο Ιούνιο, στα γενέθλια της κόρης του, Φράνκι, που διατηρούσε σχέση με τη Σαβάνα Μπρόκχιλ, αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του. Νωρίτερα έστειλε ένα σημείωμα στη Φράνκι που είχε προφυλακιστεί, στο οποίο της υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει το αγγελούδι της.

 

Ο 68χρονος Φρανκ Σμιθ, προπάππους της Σταρ αφηγείται στην εφημερίδα «Sun» το μαρτύριο της οικογένειας που ξεκίνησε με την απώλειά της μικρούλας τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

 

Δεν άντεχε τον πόνο ο 50χρονος παππούς


Ο 50χρονος παππούς της Σταρ, Άντριου Σμιθ, δεν μπορούσε να αντέξει τον πόνο και την σκέψη ότι η κόρη του Φράνκι από το δυτικό Γιορκσάιρ μπορεί να ευθυνόταν για το θάνατο της εγγονής του.

O πατέρας του Άντριου Σμιθ, ο 68χρονος Φρανκ ήταν ένας από τους πέντε συγγενείς που είχαν εκφράσει ανησυχίες για τους μώλωπες στο κορμάκι της 16 μηνών Σταρ, όμως οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έλαβαν σοβαρά τις καταγγελίες.

«Ο Άντριου είχε ένα σημάδι στο παράθυρό του από το μωρό και δεν το έπλυνε ποτέ. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χαμό της Σταρ και έτσι έγινε αυτόχειρας στα γενέθλια της κόρης του», υποστηρίζει ο Φρανκ, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sun. «Νωρίτερα όμως της έστειλε ένα γράμμα στη φυλακή όπου της έγραφε: "Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και εγώ θα προσέχω το μωρό"».

 

Η Σταρ πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε νοσοκομείο του Δυτικού Γιορκσάιρ, αφού η μποξέρ Μπρόκχιλ της προκαλούσε φρικτά τραύματα παρόμοια με εκείνα των θυμάτων τροχαίου.

«Ο γιος μου έκανε ότι έκανε κι έζησε 50 χρόνια, αυτό το μωρό έζησε μόνο λίγους μήνες», είπε ο 68χρονος Φρανκ.

Αναφερόμενος στην 28χρονη μητριά-τέρας, ο προπάππους της άτυχης μικρούλας υποστήριξε ότι «βγήκε από τα σπλάχνα της κόλασης».

Η εγγονή του, η 20χρονη Φράνκι, δεν μπορούσε χθες να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου Bradford Crown Court .

Έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας και φόνου, ωστόσο, κρίθηκε ένοχη για το ότι επέτρεψε να συμβεί η κακοποίηση.

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: «Ζωτικής» και «επείγουσας σημασίας» οι εμβολιασμοί και η χορήγηση ενισχυτικών δόσεωνΚόσμος

  « Ζωτικής» και «επείγουσας σημασίας» χαρακτηρίζει τη συνέχιση των εμβολιασμών και τη χορήγηση ενισχυτικών δόσεων, υπό την εμφάνιση της νέας παραλλαγής Όμικρον, το Ευρωπαϊκό Συμβο...

Νέα παράνομή NAVTEX από την Άγκυρα: Δεσμεύει την Κυπριακή ΑΟΖ για σεισμογραφικές έρευνεςΚόσμος

Νέα πρόκληση της Άγκυρας μετά τις εξαγγελίες της Κυπριακής Δημοκρατίας για διενέργεια επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο κοίτασμα «Γλαύκος» στο τεμάχιο 10. stop Συγκεκριμένα, ο Υδρογραφι...

Τουρκία: Γκρεμίζεται η λίρα, και ο Ερντογάν ανακοίνωσε εικονική αύξηση βασικού μισθού… 50,44%Κόσμος

Εικονική αύξηση βασικού μισθού κατά… 50,44% ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την ώρα που γκρεμίζεται η λίρα ο τούρκος πρόεδρος ζει στη δική του εικονική πραγματικότητ...

Τραγωδία στην Αυστραλία: 4 παιδιά νεκρά σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτήςΚόσμος

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους και αρκετά άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα στην Αυστραλία όταν φουσκωτό πλαστικό κάστρο μέσα στο οποίο έπαιζαν παρασύρθηκε από σφοδρή ριπή ανέμο...

Ισπανία: Επιστροφή στην “χαλαρότητα” με το 90% των πολιτών εμβολιασμένουςΚόσμος

  «Μοιάζει σαν να βρισκόμαστε σε διαφορετικό πλανήτη», λέει ενθουσιασμένος ο νεαρός γερμανός τουρίστας Χάικο, ο οποίος με τρεις φίλους του απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή στην Μαδρίτ...

Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ έτοιμη να λάβει «πρωτόγνωρα μέτρα» εναντίον της ΡωσίαςΚόσμος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να κλιμακώσει τις κυρώσεις της και να λάβει «πρωτόγνωρα μέτρα» εναντίον της Ρωσίας, αν η Μόσχα εντείνει την επιθέτικότητά της απέναντι στην Ουκρανία,...