ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρήκαν αρκουδοοικογένεια στο υπόγειο του σπιτιού τους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε ένα σπίτι στο Τενεσί οι υπάλληλοι της κοινής ωφέλειας που εξέταζαν βλάβη από πιθανή διαρροή φυσικού αερίου χρειάστηκε να ειδοποιήσουν τους αρμόδιους για την άγρια ζωή καθώς ανακάλυψαν μια οικογένεια αρκούδων που κοιμόταν κάτω από το σπίτι.

Το Appalachian Bear Rescue είπε ότι μία ομάδα ανταποκρίθηκε στην κλήση να βοηθήσει σε ένα σπίτι στην κομητεία της Σεβίρης και κάλεσε το Tennessee Wildlife Resources Agency όταν έπεσαν πάνω σε μια πολύ μεγάλη αρκούδα.

 

 
«Ο χώρος κάτω από ένα σπίτι δεν είναι το ιδανικό μέρος ως κρησφύγετο αρκούδας, ειδικά όταν υπάρχει διαρροή αερίου», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης της αρκούδας. 

«Δεν υπήρχε τρόπος να ξέρουμε αν το αέριο έχει βλάψει την αρκούδα, δεν υπήρχε τρόπος να επισκευαστεί με ασφάλεια το αέριο όσο η αρκούδα ήταν στην κατοικία και δεν υπήρχε τρόπος να διατηρηθεί το σπίτι ζεστό και κατοικήσιμο χωρίς να επισκευαστεί η γραμμή αερίου».


 
Αξιωματούχοι της άγριας ζωής έφτασαν στον τόπο και κατάφεραν να «πείσουν» τη μεγάλη αρκούδα να απομακρυνθεί, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι η αρκούδα ήταν μητέρα και είχε αφήσει πίσω της τρία μικρά αρκουδάκια.

 
Τα μωρά εξετάστηκαν από το Πανεπιστήμιο του Tennessee College of Veterinary Medicine και βρέθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους υγεία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Appalachian Bear Rescue, όπου οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελπίζουν τώρα να βρουν μια άλλη μητέρα αρκούδα στη φύση για να μεγαλώσει τα μικρά.

naftemporikigr

Διαβάστε επίσης

NASA: Στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο της προσεδάφισης του Perseverance στον Άρη (βίντεο)Κόσμος

Η NASA έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες της προσεδάφισης του Perseverance στον Άρη, μετά την άφιξη την περασμένη Πέμπτη στον κόκκινο πλανήτη αυτού το...

Θετικά νέα από τον ΠΟΥ: Μειώθηκαν στο μισό τα κρούσματα παγκοσμίως σε ένα μήναΚόσμος

  Από πέντε, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, τα κρούσματα έπεσαν στα δύο, περίπου, εκατομμύρια, την αντίστοιχη εβδομάδα του Φεβρουαρίου - Προχωρούν τα προγράμματα εμβολιασμού αν...

 Γερμανικός «ιός της αμφιβολίας» χτυπά την AstraZeneca - Ρεπορτάζ του Κώστα ΑργυρούΚόσμος

Από τη μια τα εμβόλια συνολικά δεν αρκούν για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, από την άλλη υγειονομικοί και πολίτες εμφανίζονται απρόθυμοι να εμβολιαστούν με το συγκεκριμένο σκεύασμα...

Φριχτός θάνατος για τρία παιδιά και τη γιαγιά τους από φωτιά που άναψαν για να ζεσταθούνΚόσμος

  Τρία παιδιά και η γιαγιά τους έχασαν τη ζωή τους σε σπίτι στο Τέξας, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες στην προσπάθεια της οικογένειας να ζεσταθεί. Η 11χρονη Olivia, ο 8χρονος Edis...