ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

CNN: Πρότειναν… πραξικόπημα στον Ντόναλντ Τραμπ

Μόνο ομαλή δεν θα είναι η μετάβαση, από ό,τι φαίνεται, από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν, καθώς ένα δημοσίευμα έχει προκαλέσει χαμό. Σύμφωνα με αυτό, σύμβουλοι του Τραμπ πρότειναν ακόμα και πραξικόπημα προκειμένου να μην παραδώσει την εξουσία στον Μπάιντεν.

 


Σύμφωνα με το CNN, σε σύσκεψη που έγινε υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, ακούστηκαν τρομερά πράγματα, αφού κάποιοι πρότειναν ακόμα και πραξικόπημα!


Ακριβώς έναν μήνα πριν την ορκομωσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στην σύσκεψη αυτή τα πράγματα ξέφυγαν σύμφωνα με το CNN, και ο Τραμπ άκουσε επιχειρήματα υπερ της επιβολής στρατιωτικού νόμου προκειμένου να παραμείνει πρόεδρος.

Ο Μάικλ Φλιν, ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ στον οποίο έσπευσε να δώσει χάρη για να μην ανοίξει το στόμα του, έθιξε το θέμα σε δεξιό κανάλι, το Newsmax την περασμένη εβδομάδα και ήταν παρών στην συγκεκριμένη σύσκεψη την Παρασκευή.

Ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να διαψεύσει τα περί στρατιωτικού νόμου την Κυριακή με ένα tweet, αλλά άνθρωποι με γνώση του θέματος δήλωσαν στο CNN ότι το θέμα συζητήθηκε την Παρασκευή στο Οβάλ Γραφείο αλλά παραμένει άγνωστο αν ο Τραμπ υποστήριξε αυτή την ιδέα.

 

libre.gr

Διαβάστε επίσης

Ο πάπας Φραγκίσμος θα απευθύνει το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του από το εσωτερικό του ΒατικανούΚόσμος

Ο πάπας Φραγκίσκος θα απευθύνει το χριστουγεννιάτικό του μήνυμα από το εσωτερικό του Βατικανού και όχι από τον εξωτερικό, κεντρικό εξώστη στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, λόγω των πε...

Αποκομμένο από τον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο φοβάται το χάος στην τροφοδοσίαΚόσμος

Αποκομμένο από τον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο φοβάται το χάος στην τροφοδοσία. Η λίστα των χωρών που διακόπτουν τις συνδέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο μεγαλώνει, μετά την ανακοίνωση ...