Ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ, παρουσιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο του μοιραίου τροχαίου όπου έχασε τη ζωή του ο τράπερ Mad Clip. Είχε συνοδηγό τη γυναίκα του εκείνο το βράδυ, όπως είπε -σύμφωνα με πληροφορίες- ό ίδιος. Στον εισαγγελέα είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα, με τον πρώτο να δέχεται την κατάθεσή του ενώ στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

 

Ο οδηγός του Audi R8, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο αυτοκίνητο με την σύντροφό του και γυρνούσαν από νυκτερινή διασκέδαση. Όπως είπε, δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στον οδηγό του AUDI, καθώς τον αναζητούσε προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό τροχαίο.

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016?.

 

Έρευνες από τη Τροχαία

Η έρευνα της Τροχαίας συνεχίζεται, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, προσέκρουσε σε κολόνα και εν συνεχεία σε δέντρο, με τον 34χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει το ΙΧ και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η αστυνομία προσπαθώντας να εξιχνιάσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, έχει συλλέξει οπτικό υλικό από τις γύρω κάμερες. Με τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής στη διάθεσή της, φαίνεται ότι από το σημείο την ώρα της πρόσκρουσης, διερχόταν κι ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Στο πλαίσιο αυτό αναζητά στοιχεία για ένα σπορ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κίντρινου χρώματος και πιθανότατα δεξιοτίμονο. 

 

 

Πηγή: SKAITV