ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ξεκινά η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - Δείτε τις Βασικές Πληροφορίες της έκθεσης για τον COVID 19

Τις πόρτες της ανοίγει 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food exhibition αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας.
 
Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν: 
 * Πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή
* Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του επισκέπτη, τα οποία ο διοργανωτής σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής “Covid Free”. Εναλλακτικά, εφόσον κάποιος αλλοδαπός επισκέπτης προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), ο Διοργανωτής ελέγχει τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.
 
Σημαντικές Σημειώσεις:
 *Οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό.
 *Οι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών εισέρχονται στην έκθεση με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή βεβαίωση ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10. 
 *Η πρόσκληση από μόνη της δεν επαρκεί για την είσοδο, αν δεν συνοδεύεται από τα παραπάνω αναφερόμενα έγγραφα. 
*Οι επισκέπτες προσέρχονται κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής.
*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.
 
ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
*Ο κλιματισμός λειτουργεί με εισροή νωπού αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
*Σημεία αντισηψίας και απολύμανσης. 
*Σύστημα καταμέτρησης ατόμων. 
*Ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης της εγκατάστασης και των εξοπλισμών. 
*Eνημερωτικές αφίσες, banners, roll-ups και οθόνες προβολής οπτικοακουστικών μηνυμάτων με παρουσίαση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. 
*Τακτικές δίγλωσσες ηχητικές ανακοινώσεις μηνυμάτων.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΕλλάδα

Η Κυβέρνηση απελευθερώνει σχεδόν το σύνολο της κοινωνικής δραστηριότητας, καθώς με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία η νοσηρότητα έχει υποχωρήσει και δεν θεωρείται… δραματική. Οι μόν...

image descriptionΕλλάδα

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Kορυφής ΕΕ-Αφρικανικής Ένωσης. Tο μεσημέρι της Πα...