Με αλλοπρόσαλλο καιρό θα κυλήσει η εβδομάδα στα νησιά του Αργοσαρωνικού (Πόρος, Ύδρα, Αίγινα, Σαλαμίνα, Αγκίστρι), οδεύοντας προς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του ΜΕΤΕΟ.
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου: Η ημέρα συνεχίζει όπως ξεκίνησε, με μεγάλη πιθανότητα βροχής μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου: Λιακάδα και βελτίωση, με τους ανέμους να στρέφονται σε βορειοδυτικούς 4-5 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 15°C.
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου: Αραιή συννεφιά, με ανέμους από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλή, με μέγιστη 13°C.
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου: Οι νοτιάδες ενισχύονται και φτάνουν τα 6 μποφόρ το μεσημέρι, με πιθανότητα να επηρεάσουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών. Από το μεσημέρι αναμένονται βροχές, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13°C.
Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου: Τα νησιά θα γιορτάσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με βοριάδες 4 μποφόρ, συννεφιά και αισθητή πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή, όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 11°C.
Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου: Οι πρώτες προγνώσεις δείχνουν φθινοπωρινό καιρό, με πιθανές βροχές, κρύο και συννεφιά – αβέβαιο αν θα επικρατήσουν ιδανικές συνθήκες για χαρταετό και ανοιξιάτικα κούλουμα.
Συνολικά, η εβδομάδα θα είναι μεταβλητή, με εναλλαγές από βροχή σε λιακάδα και ξανά σε βροχή, ενώ οι νοτιάδες της Παρασκευής και οι βοριάδες του Σαββατοκύριακου θα κυριαρχήσουν. Ίσως όχι οι πιο ιδανικές συνθήκες για αποκριάτικες εξορμήσεις, καθώς όλα δείχνουν πως θα χρειαστούν ζεστά ρούχα και ομπρέλα!











