Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, υπογράμμισε ότι: «Είναι χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά στην πόλη μας. Η παρουσία του δεν είναι απλώς συμβολική - είναι ουσιαστική και σηματοδοτεί την αρχή σημαντικών πράξεων που θα υλοποιήσουμε το προσεχές διάστημα. Πιστεύουμε στη συνεργασία, πιστεύουμε στο πρόσωπό του και γνωρίζουμε ότι διαθέτει τη διάθεση, τη γνώση και την αποφασιστικότητα να προβαίνει σε έργα και πράξεις. Είμαστε και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές του».
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χαρδαλιάς περιόδευσε στο κέντρο της Παλλήνης και του Γέρακα, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου. Πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία όπου πρόκειται να εκτελεστούν έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επαγγελματίες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, ακούγοντας από κοντά τις ανάγκες και τις προτάσεις τους.
Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο, ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης πλαισιωνόταν από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, τον αντιδήμαρχο Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας Παναγιώτη Μερτύρη, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Φιλίτσα Δασκαλάκη, τον αντιδήμαρχο του τμήματος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, Αποστόλη Καρανίκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άρη Βίτσιο, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Παλλήνης Γιώργο Δριβάκο και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Πολυχρονόπουλο.
Τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, συνόδευαν η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη και η ειδική γραμματέας της Περιφέρειας, Έλενα Ράπτη.
ΑΠΕ ΜΠΕ