Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2025, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα!
Ο Επιδαύριος Δρόμος 2025 δείχνοντας την ανοδική του πορεία είχε πάνω από 520 εγγραφές αθλητών και δρομέων και συμμετοχές από 20 τουλάχιστον χώρες.
Η διαδρομή των 5 χλμ ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία του Λυγουριού και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και τέλος η διαδρομή των 1,5 χλμ ξεκινάει και τερματίζει μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.
Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τερματισμό αυτής της απαιτητική διαδρομή με επιτυχία!
Το μεγαλύτερο χειροκρότημα και πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές μας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών και τη διεξαγωγή του event.
Θερμές ευχαριστίες στους δρομείς για την επιλογή της διοργάνωσής μας, ευελπιστώντας να είναι μαζί μας και στον Επιδαύριο Ημιμαραθώνιο Δρόμο 2026!
Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία Why- not με την οποία συνδιοργανώνουμε τα αθλητικά μας events και δίνουμε ραντεβού με την τριαθλητική κοινότητα για τις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στο Epidavros Action 2025!!!