ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτό είναι το σπίτι της φρίκης που βίαζαν τον 15χρονο οι συμμαθητές του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ο ομαδικός βιασμός από οκτώ 15χρονα παιδιά σε βάρος συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Οι 15χρονοι επί έναν μήνα βίαζαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το παιδί κάθε μέρα μετά το σχολείο και του ασκούσαν άγριο μπούλινγκ, ενώ κατέγραφαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο και με το κινητό τους το διακινούσαν στο σχολείο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι 15χρονους και αναζητά άλλους 2 ενώ αυτοί που συνελήφθησαν δήλωσαν απαθέστατα και ψυχρά στους αστυνομικούς ότι το έκαναν για πλάκα.

Εικόνες από το σπίτι – κολαστήριο στο Ίλιον

Οι εικόνες από το σπίτι που οι οκτώ ανήλικοι βίαζαν ομαδικά τον 15χρονο προκαλούν φρίκη. Πρόκειται για ένα κτίριο που, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο, φαίνεται να χρησιμοποιούνταν μόνο από την παρέα των ανήλικων παιδιών.

Σε αυτό τον χώρο φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά για τουλάχιστον έναν μήνα το παιδί, το οποίο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

 

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στην Αθήνα από οκτώ ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος μίλησε στους γονείς του και αυτοί με την σειρά τους έκαναν την καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Οι φερόμενοι δράστες ήταν παρέα τόσο από το σχολείο όσο και από τη γειτονιά στην οποία διαμένουν.

Οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα, σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους.

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε βάρος των ανηλίκων, φερόμενων ως δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Οι γονείς του θύματος έμαθαν για όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης

Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες – Ένας νεκρός και 22 τραυματίες [Εικόνες & βίντεο]Ελλάδα

Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και πολλού τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο, στο οποίο σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, επέβαιναν 47 έλληνες τουρίστες. Παράλληλα, όπως ...

Qatargate: Οι πέντε λόγοι που κρατούν την Εύα Καϊλή στη φυλακή και το σενάριο της… απαγωγήςΕλλάδα

Τα επόμενα βήματα για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν μετά τη χθεσινή απόφαση για παράταση της προφυλάκισής της, καταστρώνουν η Εύα Καϊλή με τους δικηγόρους της. Η από...

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με κορωνοϊόΕλλάδα

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια, του -μόλις 2,5 ετών – κοριτσιού, που νοσηλεύεται  διασωληνωμένο στην Εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε στον οργ...

Βιασμός 15χρονου από συμμαθητές του: Σοκάρουν τα λόγια των δραστώνΕλλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση  βιασμού  15χρονου αγοριού στην Αθήνα  από οκτώ ανηλίκους . Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες ό...

Αγωνία για το κοριτσάκι 2,5 ετών που διασωληνώθηκε με κορονοϊό - Μόλις 1% η πιθανότητα να επιβιώσειΕλλάδα

Άσχημα είναι τα νέα για το κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών από την Κορινθία, που νοσεί με κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπ...