Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε ποινική προκαταρκτική έρευνα για το επίμαχο δημοσίευμα - Αύριο στο γραφείο του Εισαγγελέα ο Βαξεβάνης
Ο κ. Ντογιάκος έδωσε ήδη παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.
Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Ντογιάκου, ο δημοσιογράφος πρέπει να κληθεί άμεσα να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, ενώ παράλληλα να κληθούν και να εξεταστούν και τυχόν άλλα πρόσωπα τα οποία θα προτείνει, προσκομίζοντας όσα στοιχεία διαθέτουν για την εν λόγω υπόθεση προς απόδειξη των όσων αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο».
Ήδη, η παραγγελία του ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να υλοποιηθεί με την κλήση του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Αύριο στο γραφείο του Εισαγγελέα ο Βαξεβάνηςς Στο γραφείο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου αναμένεται να προσέλθει αύριο Δευτέρα ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας του για τις παρακολουθήσεις.
Μάλιστα, ο εκδότης κλήθηκε ήδη από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου, προκειμένου να προσέλθει σε κατάθεση και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, μετά την παραγγελία για έρευνα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά αρνήθηκε να προσέλθει, δηλώνοντας ότι θα επισκεφθεί τον ίδιο τον κ. Ντογιάκο.