ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουνάμι αποκαλύψεων από την κατάθεση της 12χρονης και νέες συλλήψεις ενόψει – Αστυνομικός σε Μίχο: Τι κάνεις με αυτήν την μικρή;

Ακολουθούν και νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες καθώς οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μετά την κατάθεση της 12χρονης, ερευνούν και προς άλλες κατευθύνσεις, εκτός από τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνομιλίες πού έχουν καταγραφεί, για τους τρόπους με τους οποίους κλείνονταν τα ραντεβού για το βιασμό του παιδιού.
Η νέα κατάθεση του κοριτσιού προκαλεί σοκ, καθώς περιέγραψε στους αστυνομικούς το δίωροφο κτίριο όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα. Επίσης, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ, ενώ ανέφερε πως στον οίκο ανοχής την κακοποιούσε σεξουαλικά ο Ηλίας Μίχος και όταν τελείωνε στο δωμάτιο έμπαιναν άλλοι άνδρες.


Στο μεταξύ, η 12χρονη ήταν κατηγορηματική για την μητέρα της, λέγοντας ότι δεν ήξερε τίποτα όταν ρωτήθηκε ενώ για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της, η ανήλικη εξήγησε πως για όλα την καθοδηγούσε ο 53χρονος.


Την ίδια ώρα, σαν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο ο οποίος κερνούσε παγωτό και πορτοκαλάδες τα παιδιά της περιέγραψε τον Ηλία Μίχο η μητέρα της 12χρονης στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια. Μετά την απολογία της αποφασίστηκε να τεθεί ως προσωρινά κρατούμενη, κατηγορούμενη για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν, όπως για τα τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της, ισχυριζόμενη ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.


Η κατηγορούμενη μετά από ερώτηση των αρχών, είπε πως σε επικοινωνία που είχε με την κόρη της, της είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος την βίασε «και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό» αναφέρει η 37χρονη μητέρα.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν για την Τετάρτη και οι 3 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό έναντι χρηματικής αμοιβής. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.
Μάλιστα ο 33χρονος υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο θα επιβεβαιωθεί η όχι από τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που υπεβλήθη την περασμένη Κυριακή.
Όσον αφορά στον 36χρονο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι. Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ερωτήματα και αίσθηση προκαλεί η αναφορά που έκανε το παιδί σε αστυνομικό που ήταν φίλος του παιδοβιαστή Μίχου. Συγκεκριμένα, όταν η 12χρονη ρωτήθηκε από την ψυχολόγο για τον αν είχε καταλάβει κάποιος για τον πραγματικό ρόλο του Ηλίου Μίχου, απάντησε πως από την πλευρά τη δική της όχι. Όμως όπως είπε, για τον Ηλία Μίχο τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

Δηλαδή αστυνομικός είχε διαπιστώσει τις άρρωστες ορέξεις του 53χρονου παιδοβιαστή, ωστόσο επέλεξε να τον καλύψει δια της σιωπής. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός παραμένει στο απυρόβλητο.

 

Πηγή: libre.gr 

Διαβάστε επίσης

Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των νεαρών που συνελήφθησαν για την απαγωγή και τον βιασμό 17χρονηςΕλλάδα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία των δύο νεαρών που κατηγορούνται ότι απήγαγαν και βίασαν 17χρονη στη  Λιβαδειά . Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους γνωστοπο...

Σεπόλια: Στον Κορυδαλλό η μητέρα της 12χρονης – Με πρωτόκολλο… Πισπιρίγκου η παραμονή τηςΕλλάδα

«Δεν έχει καμία απολύτως σχέση» η προφυλακισμένη 37χρονη μητέρα με την κατηγορία για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της, δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος της μη...

Σεπόλια: Συγκλονιστικό γράμμα μητέρας έξω από το μαγαζί του παιδοβιαστή: «Δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο»Ελλάδα

Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις, στην υπόθεση της 12χρονης, από τα Σεπόλια, που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη και εκπορνεύτηκε, από τον προφυλακισμένο Ηλία Μ...

207 έλεγχοι της Επιθεώρησης Εργασίας, για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπωνΕλλάδα

Ελέγχους σε χώρους εργασίας που παρουσιάζουν υψηλή πιθανότητα εμφάνισης κρουσμάτων εμπορίας ανθρώπων, με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση, πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρη...