ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πατήσια: Συνελήφθη 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για παιδική πορνογραφία

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος είναι παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ, σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 43χρονος για 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας στη Δράμα

Η σύλληψή του όμως έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Καταγγελία από 22χρονη στην Καλαμάτα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου.

Σε αυτήν υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα, ο άγνωστος – μέχρι εκείνη την ώρα – αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δύο ανήλικων αδερφών της 22χρονης, χωρίς η μία να γνωρίζει για την άλλη.

Μάλιστα, με τη μία αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύτηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλος του πατέρα των κοριτσιών
Ο δράστης, που παραδέχθηκε τις πράξεις του, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο πατέρας των κοριτσιών, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 62χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν:

– Φορητό σκληρό δίσκο με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου του δράστη, κάποια από αυτά και με τις ανωτέρω ανήλικες.

– 203 CD.

– 7 φορητούς σκληρούς δίσκους.

– 2 κάμερες.

– 5 κινητά τηλέφωνα.

– 3 USB και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Πηγή: in.gr 

Διαβάστε επίσης

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στη Ρόδο με δράση στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην ΕλλάδαΕλλάδα

Στην εξάρθρωση Εγκληματικής Οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα – διαμονής τους στη Ρόδο και εν συνεχεία διευκόλυνσης προ...

Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης απόψε από τη ΔΕΘ: Τα 5+1 μέτρα στήριξης που «κλειδώνουν» και οι εκπλήξειςΕλλάδα

Έφτασε η ώρα της ΔΕΘ, με τους πολίτες να αναμένουν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρ...

Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα χωρίς μάσκες και τεστ - Όλα όσα ισχύουν για το πρώτο κουδούνιΕλλάδα

Με ποιες καινοτομίες ξεκινά η λειτουργία των σχολείων - Τι ισχύει για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και τι αν θα γίνει αν βρεθεί κρούσμα στην τάξη Επιστροφή στα θρανία στις  12 Σεπ...

Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕλλάδα

Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψίες με περαστικούς και να συνομιλήσει μαζί τους.   Συνοδευό...

Εξάρχεια: Μεγάλη συγκέντρωση με χιλιάδες πολίτες κατά του μετρό στην πλατείαΕλλάδα

Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία των Εξαρχείων, με τους κάτοικους να είναι αρνητικοί στη δημιουργία μετρό. Πάνω από 2.000 άτομα έχουν μαζευτεί στο σημείο, κάνοντας ξεκάθαρη την αντί...

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα τηρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της έναντι της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη ΘράκηΕλλάδα

«Η τουρκική πλευρά επιχειρεί, για μία ακόμη φορά την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την προβολή ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη», αναφέρετα...