ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκιάθος: Τι έγραψε στο σημείωμά του ο 55χρονος αυτόχειρας

Τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο, που αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.


Τον άτυχο άνδρα βρήκαν απαγχονισμένο τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Αγία Ελένη.

Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο. Οπως αναφέρει το gegonota.news o επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών ήταν ένα πρόσωπο γνωστό και αγαπητό στο νησί.

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

 

Πηγή: in.gr 

Διαβάστε επίσης

Στον Εισαγγελέα η νεαρή που επιτέθηκε την 27χρονη: Την μαχαίρωνε και φώναζε πως έχει σχέση με τον άντρα τηςΕλλάδα

Νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, όταν μία γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας έρχονται στο φως. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., άμεση ήταν η ανταπόκ...

Σκέρτσος: Σημαντικές ανακοινώσεις για τη στέγη, από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘΕλλάδα

Σε θέματα στεγαστικής πολιτικής αλλά και στο project δημιουργίας κυβερνητικού πάρκου στο χώρο της πρώην ΠΥΡΚΑΛ, από το οποία θα εξοικονομηθούν τουλάχιστον 40 εκατ. ετησίως, αναφέρθ...

Βουλή: Ερώτηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για «καθυστέρηση» δημιουργίας ηλεκτρονικού αρχείου παρακολουθήσεωνΕλλάδα

Στη Βουλή φέρνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την «ανυπαρξία ηλεκτρονικού αρχείου διατάξεων για τις παρακολουθήσεις στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών». Με ερώτηση προς τον υπ...

Σοκ στην Σκιάθο με αυτοκτονία επιχειρηματία: Τον βρήκαν απαγχονισμένοΕλλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σκιάθου και όχι μόνο η είδηση της αυτοκτονίας 55χρονου γνωστού επιχειρηματία στο χώρο του τουρισμού. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν απαγχονισμένο τα π...