ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καβάλα: Αποκαλύψεις για την νηπιαγωγό που φέρεται να ασελγούσε σε τρίχρονα παιδιά- «Δεν το λέμε ούτε στη μαμά»

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι στην Καβάλα, εξαιτίας της νηπιαγωγού η οποία φέρεται να έχει ασελγήσει σε τέσσερα παιδιά ηλικίας 3-4 ετών.

Η υπόθεση αυτή εξετάζεται σε συνδυασμό και με την υπόθεση τους 43χρονου από την Δράμα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε το μεγαλύτερο υλικό παιδικής πορνογραφίας που έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα. 

Οι καταγγελίες

Οι Αρχές θεωρούν πως οι δύο υποθέσεις ενδεχομένως να συνδέονται, όπως αναφέρει η εφημερίδα Realnews καθώς, από τη μία, στην κατοχή του 43χρονου εντοπίστηκε το μεγαλύτερο υλικό παιδικής πορνογραφίας που έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα, ενώ, από την άλλη, η νηπιαγωγός φέρεται να φωτογράφιζε τα παιδιά-θύματά της.

Στην Καβάλα, η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη μετά τις καταγγελίες γονέων ότι μια νηπιαγωγός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους, ηλικίας από τριών έως και τεσσάρων ετών.

Τα παιδιά, που εξομολογήθηκαν στους γονείς τους όσα βίωσαν δίπλα στη νηπιαγωγό, έκαναν λόγο για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή, αποκαλύπτοντας ότι η νηπιαγωγός τα φωτογράφιζε την ώρα που ασελγούσε πάνω τους.

Το γεγονός ότι η εν λόγω γυναίκα απαθανάτιζε τις πράξεις της κινεί υποψίες και γεννά ερωτήματα για το αν λειτουργούσε για λογαριασμό κάποιου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

«Πληροφορήθηκα από μητέρα άλλου παιδιού ότι ο γιος της, που επίσης κακοποιήθηκε, της ανέφερε ότι είδε και στην κόρη μου να συμβαίνουν τα ίδια. Αμέσως ζήτησα τη βοήθεια παιδοψυχολόγου για να με κατευθύνει. Έπαθα σoκ όταν η τριάμισι ετών κόρη μου μου περιέγραψε και μου έδειξε τον τρόπο που την άγγιζε η συγκεκριμένη νηπιαγωγός στα απόκρυφα σημεία του σώματός της», δηλώνει οργισμένη στη Realnews η μητέρα ενός κοριτσιού που φαίνεται να έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων της νηπιαγωγού.

«Έλεγε στα παιδιά ‘δεν το λέμε ούτε στη μαμά μας’»

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα, η νηπιαγωγός, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά δεν θα μιλήσουν στους γονείς τους, τους έλεγε ότι αυτό είναι το δικό τους μυστικό.

«Της έλεγε ότι μπορούμε να λέμε μικρά ψεματάκια και ότι αυτό είναι το μυστικό μας και δεν το λέμε ούτε στη μαμά, ούτε στα άλλα παιδάκια. Έχω τεράστια αγωνία για το τι μπορεί να προξένησε η συγκεκριμένη στην ψυχή της μικρής μου», λέει με όση ψυχραιμία της έχει απομείνει η μητέρα.

«Χρειάστηκαν μήνες για για να μπορέσει το παιδί…»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μίας εκ των οικογενειών που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, οι πρώτες καταγγελίες έγιναν πριν από λίγους μήνες, ωστόσο χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών επιστημονικών συμβούλων για να μπορέσει το παιδί να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν.

«Η συγκεκριμένη μήνυση που υποβλήθηκε από τους γονείς της ανήλικης αφορά σε ασελγείς σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του παιδιού τους και η συμπεριφορά της νηπιαγωγού που καταγγέλλεται φέρει τον χαρακτήρα κακουργήματος. Πριν από την υποβολή της, με την κατεύθυνση παιδοψυχολόγου, η ανήλικη προσεγγίστηκε με επιστημονικά ορθό τρόπο και περιέγραψε αναλυτικά αυτά που της συνέβησαν. Τα όσα περιγράφονται από την ανήλικη δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τι συνέβη εις βάρος της», δηλώνει ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης

Πανελλαδικές: Σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής ΜηχανογραφικούΕλλάδα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, απόκτηση password ή χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθυνθούν στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοι...

Τραγωδία στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως: 15χρονος οδηγούσε το ένα από τα αυτοκίνηταΕλλάδα

Σοκάρει η αποκάλυψη πως ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδόΚορίνθου– Τριπόλεως ήταν ένα 15χρονο αγόρι. Από τη σύγκρουση σκ...

Πάτρα: Επί μία ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον 49χρονο στο νοσοκομείο του ΡίουΕλλάδα

Για μία ώρα και δέκα λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να επαναφέρουν στη ζωή τον 49χρονο ζαχαροπλάστη, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Σύμφ...

Εισαγγελέας: Όλοι στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία του Άλκη ΚαμπανούΕλλάδα

Την παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία με δόλο και των δώδεκα νεαρών που συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουα...

Καιρός: Πότε θα έχουμε καύσωνα – Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 43 βαθμούςΕλλάδα

Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη θα «δώσει» καλές για την εποχή θερμοκρασίες χάρη στους βοριάδες που θα είναι, μάλιστα, ισχυροί στο Αιγαίο. Από τα επόμενα εικοσιτετράωρα, όμως, οι θερμοκ...