ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σκότωσε καταλάθος τον συνομήλικο φίλο του

Αδιανόητη είναι η τραγωδία που συγκλονίζει από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής την Θεσσαλονίκη με τον τραγικό χαμό ενός 15χρονου παιδιού.

Ο 15χρονος έπεσε νεκρός όταν πυροβολήθηκε καταλάθος από τον συνομήλικο φίλο του την ώρα που επεξεργάζονταν τις καραμπίνες που είχε ο πατέρας του δράστη στο σπίτι του στην περιοχή Ηλιούπολη στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.


Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της μεγάλης Παρασκευης όταν το όπλο που κρατούσε ο 15χρονος δράστης και κολλητός φίλος του θύματος φαίνεται να εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μάλιστα εκείνη την ώρα οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι καθώς εργάζονταν.


Νοσοκομειακές πηγές σύμφωνα με το voria αναφέρουν πως ο 15χρονος διακομίσθηκε με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά το γεγονός πως οι θεράποντες ιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να επαναφέρουν τον 15χρονο, αυτός κατέληξε το μεσημέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή οι γιατροί δεν γνώριζαν πως επρόκειτο για πυροβολισμό.

Πηγές του GrTimes από το νοσοκομείο αναφέρουν πως το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο: «Έφερε μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν «χαμένο» πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο, όμως παρ’ όλα αυτά οι γιατροί έκαναν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν προκειμένου να το σώσουν».

Οπως αναφέρει το thesstoday στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

 

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας
Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας.

Μάλιστα την στιγμή του τραγικού συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν το περιστατικό από τους γείτονες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ». Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Θρήνος από τον πατέρα και την γιαγιά του 15χρονου – «Δεν γίνεται να έχεις όπλο στο σπίτι και μάλιστα με σφαίρα»Ελλάδα

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη για τον χαμό του 15χρονου αγοριού, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι. Δράστης, ο συνομήλικος φίλος του ο οποίος τον πυροβόλησε κατά λάθο...

Μητσοτάκης: Γιορτάζουμε ενωμένοι για την άνοιξη της πατρίδας και κάθε ελληνικής οικογένειαςΕλλάδα

«Γιορτάζουμε ενωμένοι τις άγιες ημέρες της πίστης και της ελπίδας. Για την άνοιξη της πατρίδας και κάθε ελληνικής οικογένειας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter o πρωθυπουργός,...

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ από ηλεκτροπληξίαΕλλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα, σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και Πλ. Κρήτης, όπου άνδρας ανασύρθηκε νεκρός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας φέρεται να επ...

Νέες βολές της Ζαχάροβα στην Ελλάδα: Σας βοηθήσαμε με τις φωτιές πέρυσι και εσείς απελάσατε Ρώσους διπλωμάτεςΕλλάδα

Νέες βολές εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.   Αφορμή για τη νέα επίθεση η απέλαση Ρώσων διπλωματών από τη χώρα μας,...

Πάσχα: Το ωράριο λειτουργίας για καταστήματα, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείαΕλλάδα

Με ειδικό, εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας και λίγες ώρες πριν την έλευση του φετινού Πάσχα.   Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 22 Απρ...