ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς - Η υπόσχεση για τα δύο διαμερίσματα και τα 300.000 ευρώ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα. Τι φέρεται να είχε υποσχεθεί στον Μάνο Δασκαλάκη.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος στο OPEN, ο Μάνος Δασκαλάκης ως πληρεξούσιος, είχε πουλήσει ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, με την αξία του να υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ. Πρόκειται για διαμέρισμα που δεν βρίσκεται στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε το ζευγάρι. Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε τεράστια εμπιστοσύνη στον Μάνο Δασκαλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο τον είχε ορίσει ως πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Αντίθετα, κρατούσε αποστάσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία από την πλευρά της είχε απέναντί της εχθρική συμπεριφορά.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η σχέση του ζευγαριού ήταν διαταραγμένη καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη διαπίστωνε ότι η σπιτονοικοκυρά διοχέτευε όλα τα χρήματά της μέσω του Μάνου Δασκαλάκη. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος ανέφερε επίσης ότι η σπιτονοικοκυρά είχε υποσχεθεί στον πατέρα ότι θα του “έγραφε” τα δύο διαμερίσματα του κτιρίου στην οδό Μπιζανίου.

 



Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά, όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς, η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο, χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή, ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται, όμως, ότι η σπιτονοικοκυρά άρχισε να ενοχλείται ξαφνικά και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Και τότε άρχισαν οι προστριβές. Ωστόσο, ο Μάνος εξακολουθούσε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της, αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020, όμως παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε, όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α’ νεκροταφείο, πάντως, υπάρχει ένας πρόχειρος τάφος με το όνομά της. Ωστόσο, στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα. Σημειώνεται ότι υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου της, το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό. Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ, αφού ο σύζυγός της, που πέθανε πριν από 4 χρόνια, ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Αντωνόπουλο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι άλλο. Από την στιγμή που ο τάφος έχει σταυρό και όνομα, έχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση», δήλωσε.

Ρουγκάλας για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό

«Η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε νοσήσει ποτέ από καρκίνο ούτε είχε νοσηλευθεί ποτέ σε νοσοκομείο», υποστήριξε ο Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απορρίπτοντας τα αναφερόμενα από το ζευγάρι σχετικά με την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, σε ηλικία 69 ετών, καθώς και τις μαρτυρίες τους ότι είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο με γυναικολογικό καρκίνο, από τον οποίο και κατέληξε, όπως υποστήριζαν.

Ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας, που είχε διατελέσει και Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, επανέλαβε τις αιτιάσεις για μη φυσιολογικό θάνατο της γυναίκας που είχε αγκαλιάσει την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και την φιλοξενούσε στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει, άνευ ενοικίου και με αντάλλαγμα την φροντίδα τους.

Ο κ. Ρουγκάλας, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», προσέθεσε πως «γείτονας έχει καταθέσει πως το τελευταίο διάστημα η σπιτονοικοκυρά φοβόταν και δεν έπαιρνε ούτε ένα πιάτο φαγητό από αυτούς», εννοώντας πως η γυναίκα φοβόταν ότι θα της έκαναν κακό.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είπε ακόμη ότι η γυναίκα είχε σημαντική ακίνητη περιουσία και διέθετε σε μετρητά χρηματικό ποσό ύψους 300.000 ευρώ.

«Μου είχαν πει πως ήταν άθεη και επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί. Ωστόσο, υπάρχει τάφος της, το κόστος για τον οποίο, για τρία χρόνια πληρώθηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη και μάλιστα, σε αυτόν τον τάφο, που είναι αφρόντιστος, υπάρχει και μια φωτογραφία ενός άνδρα, που δεν είχε σχέση με την σπιτονοικοκυρά», υποστήριξε ο κ. Ρουγκάλας, επιμένοντας πως πρέπει να υπάρξει έρευνα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, υπό το πρίσμα των εξελίξεων, μετά από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και της κατηγορίας για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη.

 

 

Πηγή: real.gr 

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο με τη στάθμη της θάλασσαςΕλλάδα

Ενα εντυπωσιακό, αλλά όχι ανεξήγητο φαινόμενο παρατηρείται αυτές τις ημέρες σε πολλά νησιά των Κυκλάδων. Σε πολλά λιμάνια είναι αισθητή η πτώση της στάθμης της θάλασσας, η οποία κα...

Στην Οδησσό ο Δένδιας για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και να συναντηθεί με μέλη της ελληνικής κοινότηταςΕλλάδα

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα αφιχθεί εντός ολίγου στην Οδησσό. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία θα παρα...

 Γεραπετρίτης: Επιτάχυνση διαδικασιών για υδρογονάνθρακες, αποτελέσματα σύντομαΕλλάδα

Επιτάχυνση των διαδικασιών, σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες, με στόχο, «στο συντομότερο δυνατό χρόνο να έχουμε αποτελέσματα στις περιοχές που εμφανίζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον»,...

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσειςΕλλάδα

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία στο προσυνέδριο της Νέα...

ΠτΔ: Ανάγκη υποστήριξης των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τουςΕλλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε σήμερα το πρωί στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρ...

Επιτάχυνση των ερευνών για υδρογονάνθρακες - Στόχος για πρώτες γεωτρήσεις το 2025Ελλάδα

Πρωτοβουλίες για επιτάχυνση των ερευνών για φυσικό αέριο στις θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου - σε πρώτη φάση - και της Κρήτης που έχουν παραχωρηθεί προς εξερεύνηση πρόκειται να ανακ...