ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση της Τζωρτζίνας: Η ποσότητα κεταμίνης θα σκότωνε και ενήλικα

Η κατάθεση του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη που εξέτασε την Τζωρτζίνα και ειδικότερα η ποσότητα της ουσίας που χορηγήθηκε στην 9χρονη ήταν τα στοιχεία «κλειδιά» που άνοιξαν τον δρόμο για την παρέμβαση του εισαγγελέα κατά της Ρούλας Πισπιρίγγου, σύμφωνα με το kathimerini.gr.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής φέρεται να υποστήριξε ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στην 9χρονη ενδοφλέβια. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ποσότητά της τοξικής ουσίας που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν ικανή ώστε να επιφέρει τον θάνατο ακόμη και σε έναν ενήλικα, εκτιμώντας ότι το μικρό κορίτσι δεν άντεξε για περισσότερο από δέκα λεπτά πριν καταλήξει!

Κατά τον κ. Μπουζιάνη τα εργαστήρια που πραγματοποίησαν την τοξικολογική ανάλυση κατάφεραν να ανιχνεύσουν την ουσία διότι αυτή δεν είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό του άτυχου κοριτσιού. 

Στο μικροσκόπιο των αρχών και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι θάνατοι και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας. Ωστόσο, ο κ. Μπουζιάνης δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν η κεταμίνη μπορεί να ανιχνευτεί στα άλλα δύο κορίτσια, εκφράζοντας προς τους αξιωματικούς τις αμφιβολίες του για το αποτέλεσμα των ερευνών.

Επιπλέον, σημαντική ήταν η κατάθεση της νοσηλεύτριας, η οποία έκανε λόγο για μη αναμενόμενη συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας, όταν πήγε να ενημερώσει για το επεισόδιο της μικρής Τζωρτζίνας. Όπως φέρεται να είπε, ήταν υποτονική, έκανε αργές κινήσεις, νωχελικές, δεν παρέπεμπε δηλαδή σε συμπεριφορά μάνας που χάνει το παιδί της. Θεωρούσα ότι ήθελε να μας ζητήσει ένα σεντόνι για το παιδί καθώς ήταν ιδιαίτερα κινητικό, φέρεται να πρόσθεσε. 

Από τις καταθέσεις των γιατρών, παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές πρόεκυψε ότι έκαναν τα πάντα για να σώσουν το παιδί. Δεν μπορούσαν με τίποτα να εξηγήσουν πως πέθανε, όπως περιγράφεται. 

Την ίδια ώρα οι αρχές εντείνουν τις έρευνές τους για το πώς έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της 33χρονης, ενώ μυστήριο παραμένει ακόμη το κίνητρό της.

Διαβάστε επίσης

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - Tα πρώτα τους λόγιαΕλλάδα

Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.  Σύμφωνα με πληροφορίε...

Κορωνοϊός: Δείτε τα κρούσματα στα νησιά - Αττική: 7.978 νέα κρούσματα - Όλη η γεωγραφική κατανομήΕλλάδα

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, στην Αττική τα 7.978 νέα κρούσματα κατανέμονται ως εξής:   Νήσων                                 195 Νότιος Τομέας Αθήνας      1003     ...

Σε δυο μέρες 550 γονείς προχωρήσαν σε ονοματοδοσία και δήλωση βάπτισης του παιδιού τους μέσω του gov.grΕλλάδα

Μόλις δυο 24ωρα μετά τη λειτουργία της υπηρεσίας για ψηφιακή ονομοτοδοσία και βάπτιση των παιδιών 550 γονείς πάτησαν «κλικ» στο gov.gr και έδωσαν το όνομα που επιθυμούσαν στο παιδί...

Το ΚΚΕ «ρίχνει πόρτα» στον Ζελένσκι: Σφοδρή επίθεση στον Ουκρανό πρόεδρο - Η επιστολή στον ΤασούλαΕλλάδα

Την πρόθεσή τους να μη συμμετάσχουν στην ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής (7/4), στη οποία θα απευθυνθεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι, γνωστοποίησαν οι βουλευτές...