ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηλεία: Η ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στην αυτοκτονία – Είχε στείλει εικόνα με θηλιά στην πρώην του

Η ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Νεκρός βρέθηκε χθες μετά το μεσημέρι άνδρας που είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο στο Τραγανό Ηλείας.

 

Ο 32χρονος –αλβανικής υπηκοότητας– εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε λιοστάσι στην περιοχή του Μαρκόπουλου, από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η σορός του νεαρού άνδρα κρεμόταν από μία ελιά.


Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν και τα συγγενικά πρόσωπα του 32χρονου προκειμένου να τακτοποιήσουν τα στοιχεία του.


Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το patrisnews, όταν ο νεαρός είχε ζητήσει από την πρώην σύντροφο του να επανασυνδεθούν. Εκείνη τον απέρριψε και αυτός απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.


Τα ίχνη του 32χρονου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, όταν επιστρέφοντας στο Τραγανό από την πατρίδα του, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου προκειμένου να της ζητήσει να τα ξαναβρούν.

Αφορμή για την κίνησή του αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ένα μήνυμα που έλαβε από την κοπέλα στα γενέθλια του, με το οποίο αυτή θέλησε να του ευχηθεί.

Ο ίδιος προφανώς το ερμήνευσε ως πρώτο βήμα και ευκαιρία επανασύνδεσης όμως όταν βρέθηκε ενώπιον της, εκείνη τον ενημέρωσε με απόλυτο τρόπο πως δεν ήθελε να είναι μαζί του.


Ο 32χρονος αφού έμεινε για λίγη ακόμα ώρα στο σπίτι της  πρώην συντρόφου του, αποχώρησε απογοητευμένος και φανερά επηρεασμένος από αυτή την εξέλιξη.


Λίγη ώρα αργότερα, η κοπέλα έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία με μια θηλιά με την οποία ο 32χρονος την ενημέρωνε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η ίδια, σοκαρισμένη, ενημέρωσε τις αρχές και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού για τον εντοπισμό του.


Ο επίλογος της τραγωδίας  γράφτηκε χθες το μεσημέρι, αφού τελικά φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας δεν άντεξε την ερωτική απογοήτευση και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

 

 

Πληροφορίες από το patrinews.gr

Διαβάστε επίσης

Άρση μέτρων – Την Τετάρτη οι αποφάσεις – Το επικρατέστερο σενάριοΕλλάδα

Βήματα σταδιακής άρσης των μέτρων στην εστίαση και στα γήπεδα σχεδιάζουν κυβέρνηση και ειδικοί, με βάση την πορεία αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρ...

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Πώς προσέγγιζαν στα νυχτερινά μαγαζιά τα υποψήφια θύματα – Καταγγελίες σοκ στα social mediaΕλλάδα

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξεν...

Από 19-22 Ιανουαρίου η διάθεση 5 self tests για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούςΕλλάδα

Aπό την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου θα προμηθεύονται πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασ...

Καταγγελία από την Δόμνα Μιχαηλίδου: «Υπάρχουν υποψίες ότι δομές έκρυβαν παιδιά για παράνομες υιοθεσίες»Ελλάδα

Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το ορφανοτροφείο στο οποίο ανήλικα αγόρια ηλικίας από 7 έως 11 ετών, υποχρεώνονταν σε σεξουαλικές σχέσεις μπρο...

Λύθηκε το μυστήριο των απόκοσμων ήχων στη Θεσσαλονίκη; Απαντήσεις ζητούν οι κάτοικοι (video)Ελλάδα

Με θετικό αποτέλεσμα συνεχίζεται η έρευνα της ΕΥΑΘ για το πρόβλημα με τον εκκωφαντικό ήχο που αναστατώνει για έκτη πλέον εβδομάδα δεκάδες κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Θεσσαλονίκη...

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή β/α της νησίδας ΚαρδιώτισσαςΕλλάδα

  Σορός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης,αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά την νησίδας Καρδιώτισσας μεταξύ Φολέγ...