Κουρουμπλής για τα όσα είπε στη Βουλή: Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου (vid)

Μια μέρα μετά τη διαγραφή του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε:
«Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιεύμενη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

«Βεβαίως το εμβόλιο πρέπει να γίνει, είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Δεν φτάνει όμως. Όπως έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και βεβαίως η προσοχή όλων μας», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

 

Ερωτηθείς, ειδικότερα, για τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που χρησιμοποίησε στη Βουλή και οδήγησε στη διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος απάντησε:

«Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις ΜΕΘ, ξέρετε τι συμβαίνει; Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία, τότε τι είναι; Το λέω εγώ και όποιος θέλει, ας πάει στον εισαγγελέα».

Συνέχισε δε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διερωτώμενος: «Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει έτσι; Πρώτη φορά ακούτε κάτι τέτοιο; Καλούν ανθρώπους που δεν έχουν καμία ειδικότητα σχετική να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους; Ή έχουμε πάθει μιθριδατισμό γι’ αυτό που συμβαίνει;».

 

Πηγή: libre.gr

Διαβάστε επίσης

Ζεφύρι: Επίδειξη δύναμης με βαρύ οπλισμό από συμμορίες – Βίντεο ντοκουμέντο  Ελλάδα

Πρωτοφανείς εικόνες μελών συμμορίας να πυροβολούν στον αέρα στη δυτική Αττική, «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σε βίντεο που μετέδωσε το MEGA, φαίνεται μία ομάδα δεκάδων ατόμων ...

Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις - Συστάσεις της ΓΓΠΠΕλλάδα

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο (18/12) και την Κυριακή (19/12) με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά κ...

Γκάγκα και Μαγιορκίνης "αδειάζουν" Τσιόδρα: Η έρευνά του έχει αδυναμίεςΕλλάδα

Σε ερώτηση για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες, κλήθηκαν να απαντήσουν, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Πέμπτης, η ανα...

Περιφέρεια Αττικής: Παρουσίαση Master Plan για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης και την Πολιτική ΠροστασίαΕλλάδα

  Περιφέρεια Αττικής: Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε Master Plan για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης και την Πολιτική Προστασία παρουσία των συναρμόδιων Υπουργών   Γ. Πατούλης...